Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Atuurile lui Furios şi iute 7

Recommended Posts

Să fie primul film al seriei cu peste un miliard de dolari încasări?

 

699670l-650x400-b-800325bf.jpg

 

Am inclus Furios şi iute 7 în prima parte a listei noastre cu cele mai aşteptate filme din 2015 şi ne-am întrebat dacă premiera din 3 aprilie 2015 nu va fi cumva primul film al seriei în stare să depăşească un miliard de dolari încasări. Reamintim că partea anterioară, Furios şi iute 6, a strâns aproape 800 de milioane în lumea întreagă. Iată de ce al şaptelea film al seriei şi-ar putea întrece predecesorul.



Anvergura
Dacă Furios şi iute 6 a avut un buget de 160 de milioane de dolari, noul film cu siguranţă a avut unul încă şi mai mare plănuit. Compania de producţie Original Film, răspunzătoare şi de celelalte filme ale seriei, a mărit de fiecare dată miza implicării ei financiare, principalul scop fiind acela de a oferi surprize cât mai plăcute fanilor aventurilor lui Dominic Toretto şi ale "familiei" sale. Deocamdată nu se ştie nimic despre suma pe care Original Film era dispusă să o cheltuiască, cert este că aceasta a fost cu siguranţă depăşită din cauza problemelor provocate de moarte neaşteptată a lui Paul Walker.



Tragedia
Sunt mari şanse să nu ne înşelăm deloc în presupunerea că opinia publică mondială a fost emoţionată de moartea lui Paul Walker pe 30 noiembrie 2013, pe când echipa filmului se afla în vacanţa de Ziua Recunoştinţei. Un actor popul@r la Hollywood, Paul Walker şi-a văzut întreaga carieră bazată pe rolul lui Brian O'Conner. Decesul survenit în urma unui accident de maşină parcă a pus semnul egal între destinul actorului şi cel al personajului său, iar în aprilie 2015 mulţi vor veni în sala de cinema atât pentru a-şi lua rămas-bun de la Walker, cât şi pentru a vedea cum au reuşit producătorii să filmeze scenele cu O'Conner după dispariţia interpretului său. Ştim deja că echipa a avut nevoie de efecte speciale şi că fraţii lui Paul Walker, Caleb şi Cody, al căror aspect fizic este asemănător, au fost invitaţi pentru a ajuta la filmarea scenelor cu Brian O'Conner.



"Dominic Toretto, nu mă cunoşti, dar o vei face curând"
Avertismentul vine din partea lui Ian Shaw, antagonistul filmului interpretat de popul@ru lJason Statham. Fratele lui Owen Shaw, villain-ul interpretat de Luke Evans în filmul anterior, Ian este obsedat să-l răzbune, iar asta îl face să declare război lui Dom (Vin Diesel) şi restului echipei sale. Am făcut cunoştinţă cu Ian Shaw în timpul unei scene incluse în genericul de final al lui Furios şi iute 6, personajul dovedindu-şi încă de atunci priceperea în a-şi lichida inamicii. 

 

 

Avem două certitudini în legătură cu apariţia lui Statham: în primul rând, personajul său nu va putea fi oprit în încercarea de a-şi răzbuna fratele şi, în al doilea rând, s-a depus un efort fantastic din punctul de vedere al înfruntărilor fizice pentru a folosi cât mai mult experienţa lui Statham în interpretarea unor specialişti în luptele corp la corp. O fracţiune de secundă din trailerul lansat la începutul lunii noiembrie îi arată pe Shaw şi Dom în mijlocul unei încleştări deosebit de violente.

Noii actori
Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson şi Ludacris se află printre interpreţii popul@ri ai seriei. Poate că echipa i-a pierdut pe Sung Kang şi Gal Gadot (interpreta lui Wonder Woman în Batman v Superman: Dawn of Justice nu se află pe lista distribuţiei anunţate), dar i-a câştigat pe Jason Statham, Kurt Russell şi Djimon Hounsou. Pentru a atrage noi audienţe, în film au fost distribuiţi şi campioana de arte marţiale Ronda Rousey, dar şi campionul thailandez Tony Jaa.

Efectele speciale
Este de ajuns să vezi o dată primul trailer al filmului (mai jos) pentru a te convinge că regizorul James Wan nu s-a dat în lături de la nimic pentru a uimi încă o dată cu spectaculosul cascadoriilor personajelor. Dintotdeauna nerealiste, acrobaţiile seriei au uimit cu anvergura şi imprevizibilul lor, iar noul film nu pare să fie sub cele anterioare: un salt cu paraşuta, în maşini, urmărirea unui camion blindat şi apoi o salvare în ultima clipă îi vor ţine pe spectatori cu sufletul la gură şi ceva ne spune că James Wan nu şi-a dezvăluit cea mai impresionantă secvenţă a filmului încă din primul trailer.

 

Sursa: Cinemagia.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...