Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Giuleștenii nu speră la victorie cu Steaua: “Pe noi ne interesează 3 puncte cu echipele de la retrogradare”

Recommended Posts

ruIKpsd.jpg

 

Rapid a schimbat aproape tot lotul înainte de startul returului Ligii 1 și speră să reușească să se salveze de la retrogradare.

Începe însă a doua parte a sezonului cu derby-ul din Ghencea, contra campioanei. În ciuda rivalității tradiționale, jucătorii lui Pustai nu se gândesc la victorie cu Steaua, ci la succese contra rivalelor pentru un loc în prima divizie în sezonul viitor.

 

Daniel Niculae, care a revenit la echipă în această iarnă, a vorbit despre primul meci oficial al echipei sale, în 2015: “Nu ne luptăm cu Steaua sau Dinamo, chiar dacă vor fi derby-uri. Pe noi ne interesează cele trei puncte mai mult cu echipele cu care ne luptăm la retrogradare.”

Atacantul care s-a antrenat doar în ultimele două săptămâni sub comanda lui Cristi Pustai știe că omogenitatea e punctul slab al echipei sale, dar în Ghencea crede că Rapid trebuie să joace relaxat: “Primul meci e întotodeauna foarte important, îți dă încredere, mai ales cu o rivală. Însă nu trebuie să facem un capăt de țară dacă pierdem. Jucăm contra campioanei, e o diferență, a fost o diferență între ce au arătat Steaua și Rapid. Sper să pornim bine, nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat.”

 

 

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai si atunci de ce va mai prezentati ? Ce logica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nr.   Poziție Jucător 23 22px-Flag_of_Romania.svg.png P Mircea Bornescu - 22px-Flag_of_the_Czech_Republic.svg.png P Milos Buchta - 22px-Flag_of_Spain.svg.png F Joan Oriol - 22px-Flag_of_Romania.svg.png F Cristian Săpunaru - 22px-Flag_of_the_Czech_Republic.svg.png F Tomas Josl 10 22px-Flag_of_Romania.svg.png M Daniel Pancu - 22px-Flag_of_the_Czech_Republic.svg.png F Pavel Cmovs 19 22px-Flag_of_Romania.svg.png F Nicolae Vasile - 22px-Flag_of_Portugal.svg.png M Kikas 18 22px-Flag_of_Portugal.svg.png M Rui Miguel - 22px-Flag_of_France.svg.png F Jeremy Sapina   Nr.   Poziție Jucător 80 22px-Flag_of_Romania.svg.png A Mădălin Martin 90 22px-Flag_of_Romania.svg.png P Virgil Andrei Drăghia - 22px-Flag_of_the_Czech_Republic.svg.png F Marcel Gecov - 22px-Flag_of_Portugal.svg.png M Joao Coimbra - 22px-Flag_of_Romania.svg.png M Andrei Cerlincă - 22px-Flag_of_Spain.svg.png M Eduardo Oriol - 22px-Flag_of_the_Netherlands.svg.png A Rihairo Meulens - 22px-Flag_of_the_Netherlands.svg.png A Fred Benson - 22px-Flag_of_Romania.svg.png A Daniel Niculae 8 22px-Flag_of_Romania.svg.png M Alexandru Dan |}

 

 

Cu lotul asta nu bati nici Concordia Chiajna cu tot respectu pentru Rapid si pentru ce inseamna acest club...dar sa fim seriosi degeaba il ai pe Sapunaru in echipa pentru ca el a venit la Rapid deoarece nicio echipa nu il mai ia deoarece este expirat/terminat  Daniel Niculae nu a mai jucat de 1 an cred...a venit la Rapid pentru ca nimeni nu il doreste ,oare de ce?:O este si asta expirat , Bornescu este un portar bun asta chiar este un castig , Pancu este Pancu si cu un picior in gips dar oare cat sa mai poata si el?Iar de restu sincer sa fiu nu am auzit niciodata...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...