Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hellgor

Scos din lot de Steaua, dorit în Serie A

Recommended Posts

Scos din lot de Steaua, dorit în Serie A. Presa lituaniană scrie că Arlauskis va ajunge în Italia

 

GpOCyxT.jpg

 

Portarul titular al Stelei, Giedrius Arlauskis, a fost scos din lot înaintea meciului cu Rapid, după ce a refuzat oferetele făcute de liderul Ligii I pentru prelungirea contractului care se încheie la finalul acestui sezon.

Decizia luată de conducerea roş-albaştrilor face ca şansele internaţionalului lituanian de a continua în Ghencea să fie minime, deşi Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni stelişti în prima parte a actualei stagiuni.

Ştirea despre situaţia în care se află goalkeeperul de 27 de ani a ajuns şi în presa din Lituania, site-ul 15min.lt titrînd că "aflat în puşcărie, patronul Stelei l-a scos din lot pe Giedrius Arlauskis".

Sursa citată aminteşte că în aceeaşi situaţie se află alţi doi jucători ai echipei, mijlocaşul Andrei Prepeliţă şi fundaşul Iasmin Latovlevici, excluşi din lot pentru că refuză să semneze noi înţelegeri cu gruparea din Ghencea.

De asemenea, lituanienii scriu că Arlauskis este urmărit de două formaţii din Serie A, Udinese şi Fiorentina, însă orice discurs privind un transfer a fost amânat până la vară, în condiţiile în care perioada de mercato s-a încheiat la începutul acestei luni.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, o parte a presei din Italia a anunţat că lituanianul a ajuns la un acord cu Udinese. Potrivit tuttomercatoweb.com, Arlauskis va semna un contract valabil pe patru ani cu gruparea friulană, însă în primul an va juca la Watford, în liga a doua din Anglia, sub formă de împrumut.

"Nu am vorbit cu Steaua despre bani sau alte aspecte ale unui viitor contract. Pur şi simplu, nu a existat vreo negociere despre sume. A venit direct sancţiunea asta, cu excluderea din echipă. Deocamdată, el nu va mai juca pentru Steaua. dar nu a semnat cu un alt club, aşa că viitorul e incert" - Leonid Istrati, agent Arlauskis

29 de meciuri în toate competiţiile a jucat Arlauskis în acest sezon

 

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...