Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Peste Messi și Raul! CR7 e golgheter all-time al competițiilor europene, cu 78 de goluri!

Recommended Posts

YJjTY4b.jpg

 

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în meciul Real Madrid-Schalke, din returul optimilor de finală ale UEFA Champions League, de pe Santiago Bernabeu. Cu cele două reușite, lusitanul a devenit golgheterul all-time al competițiilor europene, cu 78 de goluri marcate! Messi și Raul sunt următorii, cu câte 76 de goluri.

 

Din cele 78 de goluri marcate, CR7 a reușit 75 în UEFA Champions League și unul în preliminariile UCL. Ronaldo este, astfel, egalul lui Lionel Messi în topul golgheterilor all-time în UCL, ambii cu câte 75 de reușite.

 

A fost al optulea gol al sezonului pentru portughez în opt partide jucate în actualul sezon al UCL și al 41-lea reușit de starul lui Real Madrid în acest sezon, în toate competițiile, în 38 de meciuri. Doar el și Messi (41) au peste 40 de goluri în acest sezon, între toți fotbaliștii din Top 5 campionate europene.

 

Lusitanul a devenit și primul fotbalist care depășește 100 de goluri marcate în competițiile UEFA. În acest moment are 101 (78 la nivel de echipe de club și 23 la nivel de echipe naționale). Raul, următorul clasat, avea doar 95.

 

Ronaldo a marcat astfel 7 goluri împotriva lui Schalke, egalând recordul stabilit în fața lui Ajax, cele două fiind ”victimele” sale preferate în Europa. Totodată este primul fotbalist din istorie care înscrie 14 goluri împotriva echipelor din aceeași țară (Germania). Van Nistelrooy, cu 13 contra germanilor, și Raul, cu 13 contra italienilor, au fost depășiți.

 

Sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stai calm ca vine Messi si iar da cu hat-trick-uri si iar il face pe ras pe Penaldo ca si asa a fost huiduit de tot stadionu acasa la el cu o calificare de nimic.

 

HALAL MADRID

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...