Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Eva Mendes revine în Fast and Furious?

Recommended Posts

Ea a interpretat-o în 2 Fast 2 Furious pe agenta vamală Monica Fuentes


 


946776l-640x400-b-7a2edffd.png


 


Vin Diesel a vorbit recent despre plasarea acţiunii lui Fast and Furious 8 în New York, dar şi despre includerea în distribuţie a lui Kurt Russell, drept specialistul în misiuni sub acoperire Mr. Nobody. Se pare însă că Russell nu va fi singurul actor al seriei ce va reveni în Furious 8.


 


Un zvon despre producţie relatat de LatinoReview.com precizează că, odată cu recordul înregistrat de Furious 7, povestea lui Furious 8 va depinde de personajul jucat de Eva Mendes în 2Fast 2Furious, agenta vamală Monica Funentes. Mendes a mai avut o scurtă apariţie în Fast Five.


 

Momentan, studiourile nu au confirmat o discuţie cu actriţa pentru revenirea în franciză. Între timp, Furious 7 se poate lăuda cu încasări de aproape 389 de milioane de dolari internaţional, după lansarea din acest week-end şi o serie de recorduri datorate sumei, printre care şi cel referitor la cea mai bună lansare a francizei.


 


Sursa: Cinemagia.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites

Credeti ca se mai continua seria ? Pana acum, in F&F 4, Fast Five, F&F 6 , la finalul lor au dat un mic spoiler aratand ca va aparea si urmatorul film, insa in finalul din Furious 7 mie mi-a lasat de inteles ca nu se va mai continua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am inteles ca va fii fast 8 dar cu fratele lui Paul Walker care continua povestea cu el si ii va face inmormantarea lui Paul Walker ceva de gen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...