Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Tom Hardy a semnat pentru mai multe filme Mad Max

Recommended Posts

Mad Max: Fury Road se lansează la noi pe 15 mai


 


431761l-640x400-b-adb05fd0.jpg


 


După mai mulţi ani de amânări şi probleme, Mad Max : Fury Road, cel de-al patrulea film din franciza post-apocaliptică imaginată de George Miller, se pregăteşte de lansare (pe 15 mai în România). Noul star al producţiei, Tom Hardy, a confirmat recent, într-un interviu acordat revistei Esquire, că a semnat pentru apariţia în mai multe filme Mad Mad.


 


Actorul a menţionat că a fost de acord să joace în trei dintre filmele seriei, însă totul depinde de evoluţia la box office a lui Fury Road. Aşa cum au menţionat şi cei de la Empire Online într-una din ediţiile lor anterioare, producţia lui Fury Road nu a fost deloc una uşoară. „Ne aflam în mijlocul pustietăţii [filmările au avut loc, printre alte locaţii, în deşertul Namibian], atât de departe de sistemul de lucru al studioului, încât cei de la Warner Bros. nu prea ştia ce se întâmplă, iar a transporta şi muta lucruri pe platoul de filmare era un coşmar. Jumătate de vehicul se pierdea în nisip şi trebuia să săpăm după el. Era această echipă de filmare pierdută în mijlocul a nu ştiu câţi kilometri de desert şi apoi noi, un grup de nebuni în haine de piele, ca la o ciudată petrecere de sado-maso sau ca la o reuniune a Hell’s Angels. Era ca şi cum Cirque du Soleil îi întâlnea pe nenorociţii de metalişti de la Slipknot”, povesteşte Hardy.


 

Din distribuţia lui Fury Road, în regia lui Miller, îi vom mai vedea pe Charlize Theron, Nicholas Hoult, Nathan Jones, Zoe Kravitz şi Rosie Huntington-Whiteley.


 


 


Sursa: Cinemagia.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...