Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Ze Maria, demis pentru a doua oară într-o săptămână. Un fost secund al lui Avram Grant vine la Ceahlăul

Recommended Posts

p0Q603h.jpg

 

Eşecul cu FC Botoşani, scor 0-2, i-a fost fatal lui Ze Maria. Fostul jucător de la Parma şi Inter Milano a fost demis din funcţia de antrenor al Ceahlăului, iar locul său va fi luat de Vanja Radinovic (42 de ani), care în trecut a lucrat alături de Avram Grant, finalist al UEFA Champions League cu Chelsea, în 2008.

Este pentru a doua oară într-o săptămână când patronul nemţenilor, Angelo Massone, îl demite pe Ze Maria. Brazilianul a mai primit o şansă, după ce jucătorii s-au solidarizat cu antrenorul de 41 de ani, care nu a mai putut fi salvat, însă, după înfrângerea de la Botoşani.

De altfel, Massone avertizase după ce a revenit asupra deciziei de a renunţa la tehnicianul brazilian că "nimeni nu mai are alibiuri sau scuze", lăsând de înţeles că nu mai are de gând să cedeze în faţa unui alt şantaj al jucătorilor.

Totuşi, surse din cadrul clubului susţin că motivele despărţirii ar fi mai puţin de natură sportivă şi mai mult de natură financiară. Concret, salariile jucătorilor şi ale membrilor staff-ului nu ar mai fi fost achitate de trei luni, iar Ze Maria s-a dus la patron şi i-a cerut să plătească fotbaliştii. Nu ar fi fost prima oară când brazilianul îl înfruntă pe Massone, lucrurile stând la fel şi săptămâna trecută, astfel că, în cele din urmă, italianul a decis să renunţe la omul de pe bancă. 

Massone s-a mişcat rapid şi i-a găsit deja înlocuitor lui Ze Maria. Este vorba despre sârbul Vanja Radinovic, cunoscut mai ales pentru rezultatele foarte bune obţinute alături de echipele de tineret ale lui Partizan Belgrad.

De altfel, Radinovic a stat şi pe banca echipei mari, ca antrenor secund, timp de trei ani, între 2009 şi 2012, în ultimele şase luni colaborând din această postură cu Avram Grant.

Vanja Radinovic va ajunge la Piatra Neamţ chiar astăzi, când este programată şi prima întâlnire cu jucătorii.

Prezentarea oficială a noului tehnician va avea loc joi, 23 aprilie, la o oră care urmează să fie stabilită ulterior. Alături de Radinovic, va fi prezent şi Angelo Massone.

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...