Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

S-au tras la sorți semifinalele UEFA Champions League! Pep Guardiola, duel cu fosta sa echipă. Programul

Recommended Posts

tcZTxUk.jpg

 

PROGRAMUL SEMIFINALELOR UEFA CHAMPIONS LEAGUE

 

Barcelona (Spania) - Bayern Munchen (Germania)

Juventus (Italia) - Real Madrid (Spania)

Partidele din semifinalele UEFA Champions League se vor disputa pe 5/6 mai (turul) şi pe 12/13 mai (returul). Finala competiției va avea loc pe Olympiastadion, din Berlin, pe 6 iunie.

 

 

 

Barcelona și Bayern Munchen promit o dublă extrem de spectaculoasă în semifinalele UEFA Champions League, prima manșă urmând să se dispute pe Camp Nou, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Luis Enrique a trăit cu sufletul la gură tragerea la sorți și, extrem de optimist, își propune acum să-l învingă în ambele meciuri pe Josep Guardiola.

"Meciul cu Bayern va fi unul special! Va fi prima oară când îl voi întâlni pe Guardiola, iar el va evolua în premieră împotriva Barcelonei. Nu-mi pasă că avem primul meci acasă. Vrem să câștigăm ambele manșe, suntem hotărâți să învingem atât pe teren propriu, cât și în deplasare.

Totuși, pentru mine există, deocamdată, doar derby-ul cu Espanyol. Este un derby și știm ce încărcătură au aceste meciuri. M-am uitat cinci minute la tragerea la sorți, dar a trecut, gata! Mai avem 3 meciuri până la jocul cu Bayern", a spus Luis Enrique.

 

 

 

Primul duel dintre cele două forţe ale Europei va nota întoarcerea lui Pep Guardiola pe Camp Nou. Va evolua pentru prima oară împotriva grupării "blaugrana", după cei 4 ani petrecuţi alături de Messi şi compania, în care a câştigat 14 trofee.

Veştile sunt proaste pentru fanii Barcei. Echipa lor a înregistrat o singură victorie în ultimele 8 dueluri directe cu bavarezii, pierzând de 5 ori şi alte două meciuri reprezentând remize. Mai mult, echipa lui Luis Enrique a marcat un singur gol împotriva nemţilor în ultimele 317 minute disputate.

 

Trupa lui Pep are cele mai multe goluri înscrise în această campanie de UCL (30), cu 7 mai multe decât au marcat jucătorii liderului din La Liga.

Duelul dintre Barcelona şi Bayern va fi şi unul al fraţilor: Thiago Alcantara şi Rafinha vor lupta pentru un loc în finala de la Berlin. Cei doi au ţinut legătura în timpul tragerii la sorţi prin intermediul unei reţele de socializare.

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...