Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] GTA V este considerat cel mai bun joc pentru PC din toate timpurile

Recommended Posts

grand-theft-auto-v-630x343.jpg


 


GTA V a fost lansat de Rockstar Games pe PC luna trecută, după ce apăruse pe console în anii 2013 și 2014 pe Old Gen, respectiv, Next Gen. Jocul a fost primit cu brațele deschise de fani și critici, dat fiind că seria a început pe PC în anul 1997. De fapt, primele două titluri au fost lansate inițial pe această platformă, și mai apoi pe PlayStation 1. Odată cu GTA III situația a fost inversată, titlul din 2001 apărând cu o jumătate de an mai târziu pe PC decât pe PS2.


 


Metacritic, site-ul care preia toate recenziile majore ale jocurilor video, proclamă Grand Theft Auto V pentru PC drept cel mai bun titlu al acestui sistem din toate timpurile, la egalitate a mediei notelor (96/100) cu Half Life, Half Life 2, Bioshock, compilația The Orange Box și Out of the Park Baseball 2007. Ultimul totuși poate fi descalificat moral dat fiind că deține doar 5 recenzii, minimul necesar pentru listare, și părerile gamerilor sunt nefavorabile.


 


GTA V a primit 50 de recenzii, cu doar una coborând sub nota 80/100, ce o încadrează în „recepție mixtă”, în timp ce seria Half Life a primit aprecieri unanim pozitive. Primul Bioshock este considerat de asemenea o capodoperă, toate cele 44 de reviews fiind pozitive.


 


Deși Metacritic nu poate suprapune părerile personale, el este primul site care oferă un indicativ cuantificabil al calității pentru jocurile video. Și astfel, ne aflăm în situația în care GTA V, lansat la 21 de luni de la apariția sa pe alte sisteme (Xbox 360 și PS3), este considerat cel mai bun titlu pentru PC din toate timpurile, la egalitate cu seria Half Life, sinonimă cu această platformă, și Bioshock, lansat simultan și apreciat în egală măsură pe PC și Old Gen.


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...