Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Evra e gata pentru reîntâlnirea cu Suarez: "O să mă asigur că îmi va simți prezența"

Recommended Posts

JXqyzUk.jpg

 

Luis Suarez și Patrice Evra se vor întâlni în finala UEFA Champions League de la Berlin, programată pe 6 iunie și transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Foști rivali în Premier League, unde Suarez a jucat pentru Liverpool și Evra a îmbrăcat tricoul lui Manchester United, cei doi s-au ciondănit în nenumărate rânduri.

În 2011, atacantul s-a ales cu o suspendare de 8 meciuri și o amendă de 48.000 de euro pentru remarci rasiste la adresa lui Evra, iar la următoarele întâlniri cei doi nici măcar nu și-au dat mâna. Conflictul s-a stins treptat, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în finala de la Berlin.

"Cred că multă lume se întreabă ce se va întâmpla însă cel mai important lucru pentru mine este să joc în finală. Sunt mândru de mine, de culoarea pielii mele și voi da mâna cu el, însă o să mă asigur că imi va simți prezența pe teren" a declarat fundașul francez.

Evra e convins că Juventus poate câștiga trofeul, chiar dacă tripleta din atacul Barcelonei a fost de neoprit în 2015. Pentru apărătorul de bandă stângă va fi a 5-a finală de UEFA Champions League. Pe prima a jucat-o în 2004, în tricoul lui AS Monaco. Învingotoare a fost atunci FC Porto, formație pregătită la acea vreme de Jose Mourinho.

"Sunt tot oameni și ei. Lumea uită că Juventus are în componență mulți jucători care au câștigat UEFA Champions League. Ca și mine, au mai jucat finale. Nu se știe niciodată. Dacă n-aș crede că putem câștiga acest trofeu i-aș cere antrenorului să nu mă trimită în teren" a încheiat francezul.

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...