Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Steam oferă rambursări integrale pentru orice titlu din catalog

Recommended Posts

Steam-e1433323368626-630x279.jpg

 

Cel mai nou update pentru clientul Steam integrează una dintre cele mai semnificative revoluții din era Steam. Politica de rambursare automată se aplică tuturor jocurilor, singura condiție este ca titlul în cauză să nu fie achiziționat cu mai mult de 14 zile înainte de formularea cererii, iar timpul petrecut în joc nu trebuie să fie mai mare de 2 ore. Timpul de procesare a cererii este de maxim 7 zile, iar fondurile vor fi înapoiate în Steam Wallet sau către contul bancar de unde s-a făcut tranzacția.

 

Anumite produse sunt excluse, precum unele DLC, filme sau cadouri, acestea fiind marcate ca atare. Pagina unde se efectuează această operațiune este help.steampowered.com. Mai mult, situații excepționale pot crea și excepții, deși succesul va depinde de părerea unui angajat Valve, și nu de cea a sistemului automat.

Astfel, se pare că în sfârșit jucătorii PC vor primi ceva chiar mai bun ca aproapre-uitatele demos, deși dacă doriți să le tratați ca atare, soluția nu este la fel de simplistă, dat fiind că rambursarea nu este imediată. De asemenea, producătorii de jocuri dezamăgitoare, mai scurte decât se credea sau care nu rulează optim vor trebui să aibă grijă, dat fiind că Steam a aplicat această soluție bine venită de partea consumatorului.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...