Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Englezii fac pariuri legate de viitorul Bond. Damian Lewis, starul lui Homeland, ar putea să îi ia locul lui Daniel Craig

Recommended Posts

Şi Idris Elba (Luther) se află în topul listei pariorilor britanic


 


636630l-640x400-b-434cd056.jpg


 


Cel de-al 24-lea film Bond, Spectre, se lansează în toamna acestui an, iar Daniel Craig se pregăteşte să îşi ia la revedere de la faimosul agent secret britanic, motiv pentru casele de pariuri engleze să se concentreze din ce în ce mai mult pe şansele altor actori de a prelua rolul. Cei de la Variety.com notează că ultimele zvonuri îl dau ca posibil viitor Bond pe starul lui Homeland, Damian Lewis, care a trecut acum de la o cotă de 25/1 la o cotă de 3/1.


 


Favoritul pariorilor rămâne toutşi Idris Elba (The Wire, Luther), ale cărui şanse sunt indicate de cota 5/2. Rămân în cursă, cu şanse mari de a obţine partitura, şi Tom Hardy(4/1), Henry Cavill (5/1), Michael Fassbender (7/1) şi Orlando Bloom (12/1). Este, de asemenea, foarte posibil ca Spectre să fie ultima apariţie a lui Craig în rolul lui Bond (10/1).


 

„Este un moment fără precedent la pariuri, căci, aparent fără un motiv foarte bine întemeiat, am stabilit pariuri de 312 dolari pe transformarea lui Damian Lewis în James Bond. E un lucru ce ar putea avea greutate şi ar putea duce la sfârşitul lui Craig ca cel mai faimos spion din lume”, a declarat Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei de pariuri William Hill (una dintre cele mai mari case de pariuri din Marea Britanie).


 


Sursa: Cinemagia.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...