Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BRILIANTU

Hagi a explicat de ce l-a scos pe Ianis la pauza meciului cu FC Botoșani

Recommended Posts

Hagi.jpg

 

FC Botoșani - FC Viitorul 2-2. La finalul partidei de la Botoșani, ultima a gazdelor înaintea returului cu Legia Varșovia din preliminariile Europa League, Gică Hagi s-a declarat mulțumit, mai ales că a apreciat valoarea adversarilor.

 
Hagi a mizat din primul minut pe Ianis, iar puștiul în vârstă de 17 ani nu a dezamăgit. Hagi jr a centrat perfect din corner la primul gol marcat de Mitrea în minutul 3. Poate și de aceea a surprins schimbarea la pauză a lui Ianis. Hagi a explicat, la flash-interviul de după meci, care au fost motivele pentru care și-a scos băiatul din teren.
 
”L-am scos pe Ianis din motive tactice. Am sesizat că cei de la FC Botoșani ne dominau mult la mijloc, trebuia să fim mai puternici acolo. Și în repriza a doua am avut ocazii, dar păcat că am ratat”, a spus Hagi.
 
”Regele” nu este deloc nemulțumit de faptul că Viitorul a înregistrat al doilea egal consecutiv.
 
”În afara primelor 15 minute din startul meciului cu CFR, am jucat bine, contra unei echipe de Europa și contra uneia care a terminat sus campionatul trecut. FC Botoșani este o echipă foarte bună, mai ales acasă.Poate dacă gestionam mai bine anumite faze câștigam acest meci.”
 
Hagi a vorbit într-un final și despre faptul că echipa are un singur atacant, dar nici aici nu se plânge.
 
”Important este să știi să ataci poarta, sunt mai multe stiluri de a ajunge la poartă. Dar, îl avem și noi pe Gavra. Păcat că a ratat, dar trebuie înțeles pentru că vine după o operație”, a conchis Gică Hagi. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...