Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Steaua a trimis la UEFA lista jucătorilor pentru "dubla" cu Partizan Belgrad, din turul III preliminar UCL

Recommended Posts

AJmkpXH.jpg

 

Nicio surpriză pe lista UEFA trimisă de Steaua în vederea dublei manșe cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al UCL.

 

În afară de înlocuirea lui Gabriel Tamaș cu puștiul Cătălin Carp, adus de la CFR Cluj, şi de trecerea lui Alcenat pe listă (revenit de la Gold Cup), campioana României nu a surprins cu alte alegeri, fiind lăsat însă loc pentru o potențială achiziție de ultim moment. 25 de jucători sunt în acest moment pe lista UEFA a Stelei.

Doar doi portari vor avea Mirel Rădoi și Massimo Pedrazzini la dispoziție, în speță Florin Niță și Valentin Cojocaru. În cazul unei accidentări a unuia dintre aceștia, staff-ul roș-albastru va opera modificări înainte de meciul tur cu Partizan și soluția de avarie este Ionuț Poiană.

 

Mirel Rădoi pare acoperit pe posturile defensive, unde are dubluri pe dreapta (Alcenat, Papp, Râpă), stânga (Guilherme, Toșca) și în centru (Varela, Carp, Papp, Toșca). La mijloc stă cel mai bine Steaua, având 13 jucători din cei 25 aflați pe listă. Șapte dintre aceștia au jucat în dubla cu Trencin, din turul II preliminar. În fine, Steaua are trei atacanți pe listă.

 

Partizan a inclus la rândul ei pe lista UEFA 31 de jucători, dar 8 dintre aceștia fac parte din lista B, printre care și oameni de bază precum Ninkovic, A. Zivkovic și Saponjic. Partida Steaua - Partizan se joacă miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30.

 

2 jucători noi a trecut Steaua pe lista UEFA: Alcenat şi Carp

 

LOTUL STELEI PENTRU DUBLA CU PARTIZAN BELGRAD

Portari: Cojocaru, Niță

Fundași: Râpă, Papp, Carp, Toșca, Guilherme, Alcenat, Varela

Mijlocași: Chipciu, A. Popa, L. Filip, N. Stanciu, Muniru, Hamroun, V. Mihalcea, Breeveld, Tahar, Neagu, Grădinaru, Târnovan, Enceanu

Atacanți: Tade, Tudorie, G. Iancu

 

Sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...