Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BRILIANTU

Edi Iordănescu foc şi pară după egalul cu Voluntari: "Sunt supărat pe mentalitate jucătorilor. Căldura ne-a afectat"

Recommended Posts

675124_alx7639.jpg

 

Edi Iordănescu, antrenorul Pandurilor, s-a declarat nemulţumit de mentalitate elevilor săi din meciul contra celor de la FC Voluntari, scor 0-0.

 

"A contat foarte mult căldura de afară. S-a început mult prea repede campionatul. Sperăm ca la final cînd se va trage linie acest sezon să fie mai bun decît cel precedent. Noi am condus jocul în majoritatea timpului, dar n-am avut finalitate. Sîntem într-un proces de reconstrucţie.Trebuie să omogenizăm echipa. Sînt total nemulţumit de rezultat. Îmi doream cele trei puncte. Azi am pierdut două puncte. Sînt un pic nemulţumit de mentalitate. Vreau să demonstrăm că ştim să cîştigăm jocurile grele, cred că nu avem o mentalitate bună.

Ne aşteptam ca Voluntariul să dea dovadă de maturitate pentru că are foarte mulţi jucători care au trecut prin Liga 1. Azi au abordat meciul total defensiv. Mă supără foarte tare că am pierdut două puncte", a spus Edi Iordănescu.

 

Sursa: www.gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adevarul e ca este foarte cald.. eu la ora 22 jucam fotbal si muream de cald aseara.Sa nu mai zic ca n-am putut inchide un ochi.

 

Oricum... trebuiau sa castige, iar chestia asta cu Play Out si nush ce.. o prostie, dupa ce ca suntem vai de capul nostru mai trebuie sa te uiti de 10 ori la un Voluntari vs Viitorul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...