Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BRILIANTU

Renunță Steaua la Alibec pentru Wesley? Cum poate ajunge brazilianul la campioana României

Recommended Posts

Wesley.jpg

 

Wesley Moraes Ferreira da Silva (18 ani) este atacantul lui Trencin care a marcat două goluri în manșa a doua a turului II preliminar UCL. Slovacii au învins Steaua cu 3-2, Wesley a fost remarcatul serii, iar Mirel Rădoi și-ar dori achiziționarea sa! Vestea a ajuns până în presa din străinătate, care semnalează negocierile dintre cele două tabere.
 
Longilinul atacant brazilian a semnat în martie 2015 cu Trencin şi are o înţelegere pe 12 luni cu campioana Slovaciei, care are prima opţiune la anul, dacă vrea să-l păstreze. Acesta ar fi tentat de șansa de a juca în grupele UEFA Champions League sau UEFA Europa League, mai ales că nu a evoluat până acum la un nivel înalt în fotbalul european.
 
Steaua ar putea face o afacere bună prin achiziţionarea acestui atacant, mai ales că Denis Alibec (24 de ani) refuză, deocamdată, să ajungă la o înţelegere cu patronul Gigi Becali. Pentru că vrea un salariu de cel puțin 200.000 de euro anual, Alibec ar putea ieși de pe lista Stelei, care s-a reorientat spre brazilianul lui Trencin. Este de așteptat ca o sumă până într-un milion de euro să rezolve transferul lui Wesley, mai ales dacă jucătorul va dori mutarea.
 
Interesant este că Wesley s-a aflat timp de 6 luni la Atletico Madrid, echipă alături de care a participat la două trialuri în Croaţia şi la Bilbao.
 
Trencin l-a descoperit tot în urma unui trial. "Ne-am dat seama repede de potenţialul lui Wesley. Calităţile lui, inclusiv cele fizice, îl fac un fotbalist foarte interesant pe viitor", a declarat în presa slovacă Robert Rybnicek, managerul general al celor de la Trencin. Wesley a fost comparat de slovaci cu Adi Fanendo, atacant nigerian care a înfruntat-o pe Astra în preliminariile UEL, ajuns între timp la FC Copenhaga și Portland Timbers (SUA).
 
Pe site-ul oficial al lui Trencin, Wesley a declarat, în momentul semnării contractului: "Sunt foarte fericit că i-am convins pe cei de aici de calitățile mele. Acum trebuie doar să muncesc din greu ca să ajung în prima echipă. Simt că progresez după fiecare antrenament".
 
Dacă îl va achiziționa acum, Steaua îl poate folosi în grupele UEFA Champions League pe atacantul brazilian, chiar dacă acesta a evoluat în preliminarii pentru Trencin. Wesley a jucat 122 de minute în dubla manșă cu Steaua, reușind două goluri la București. Din tabăra lui Trencin au mai impresionat Jairo, Van Kessel și Bero.
 
1,90 metri este înălțimea sud-americanului Wesley. Are 93 de kilograme
1,4 milioane euro cere Astra pentru a-i ceda pe De Amorim și Alibec
120.000 de euro este salariul aproximativ pe care-l încasează Wesley la AS Trencin
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...