Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Alarmă la Steaua înainte de vizita sârbilor! Partizan n-a primit încă gol în vreun meci oficial din acest sezon

Recommended Posts

1bhZLwg.jpg

 

Steaua joacă miercuri prima manșă a turului trei preliminar din UEFA Champions League, cu Partizan Belgrad, adversar considerat mult mai dificil decât campioana Slovaciei, Trencin, pe care elevii lui Rădoi au eliminat-o în turul precedent. Steliștii vor avea în față o echipă care n-a primit gol în vreun meci oficial din acest sezon.

Campioana Serbiei a disputat patru partide oficiale de la startul sezonului, două în preliminariile Champions League și două în campionat. În niciuna dintre ele elevii lui Zoran Milinkovic n-au primit vreun gol, dovedindu-se extrem de puternici în defensivă.

În primul joc oficial din sezonul 2014-2015 Partizan a câștigat la limită, 1-0, cu Dila Gori, campioana Georgiei, pe care în returul din turul doi preliminar al UCL a învins-o, în deplasare, cu 2-0. În campionat, belgrădenii au trecut cu 4-0 de Metalac Gornji Milanovac, în prima etapă, iar sâmbătă au învins cu 6-0 pe Jagodina.

În primele trei meciuri din acest sezon, antrenorul Milinkovic a utilizat aceeași formulă defensivă, cu patru jucători pe linia de fund în fața portarului Zivko Zivkovic. În dreapta titular indiscutabil este Miroslav Vulicevic, 30 de ani, un fotbalist extrem de experimentat. Slovenul Gregor Balazic, 27 de ani, și Lazar Cirkovic, 22 de ani, sunt stoperii, iar pe stânga e titular un alt tânăr, Nemanja Petrovic, 23 de ani.

E important de remarcat și aportul defensiv al închizătorului Marko Jevtovic, un fotbalist în vârstă de 22 de abni adus în această vară de la Novi Pazar și care și-a câștigat imediat un loc de titular.

Steaua a scăpat fără gol primit în doar trei dintre cele șase jocuri oficiale din acest sezon, iar pe de altă parte în două dintre acestea, cu ASA în Supercupă și cu Petrolul, în prima etapă, n-a marcat.

Elevii lui Rădoi n-au primit gol cu Petrolul și cu Pandurii în campionat, de asemenea reușind să închidă poarta în manșa tur cu Trencin. În condițiile în care Partizan a marcat de 13 ori în patru jocuri oficiale, o medie de peste trei goluri pe meci, pentru Steaua șubrezimea defensivă arătat la ultimele două jocuri ar putea fi o problemă.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...