Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Alcenat și Breeveld nu sunt în lotul Stelei pentru meciul cu Astra. Papp, titular!

Recommended Posts

5F8ZFqu.jpg

 

După ce a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Dinamo, încheiat la egalitate, 0-0, etapa trecută, Paul Papp revine printre titularii Stelei. Mirel Rădoi explicase după ”Eternul derby” că l-a lăsat în afara lotului pe fundașul care a greșit la meciul de la Belgrad, cu Partizan, din preliminariile UCL, pentru că nu știa cum ar fi reacționat publicul de pe Arena Națională și nu a vrut să-l expună.

Fundașul central va reveni, astăzi, în prima echipă a roș-albaștrilor în meciul de la Giurgiu, cu Astra, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 21:45.

În schimb, alți doi fotbaliști criticați după partida cu Dinamo, Sony Alcenat și Nicandro Breeveld, au fost lăsați în afara lotului pentru meciul cu echipa lui Marius Șumudică. Cei doi nou-veniți nu au făcut deplasarea la Giurgiu.

Mirel Rădoi explicase, după ce l-a lăsat în afara lotului la mai multe meciuri pe Gabi Iancu, că se va mai întâmpla acest lucru și va mai odihni jucători sau îi va lăsa în afara lotului din rațiuni tactice. Probabil nu este întâmplător că doi dintre cei mai slabi steliști în meciul cu Dinamo, Alcenat și Breeveld, s-au văzut în situația de a urmări la televizor meciul cu Astra.

 

Echipe Stelei cu Astra: Cojocaru - Papp, Varela, Toșca, Guilherme - Muniru, Tahar - Popa, Hamroun, Chipciu - Tade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...