Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Treyarch: Black Ops III va fi cel mai bun titlu Call of Duty pe PC

Recommended Posts

Black-Ops-3-e1439485318425-630x321.jpg


 



Treyarch și Activision vor lansa Call of Duty: Black Ops III pentru PC, PS4 și Xbox One în data de 6 noiembrie.


Deși prezența funcției split-screen pe PC, anunțată săptămâna trecută, a demonstrat că viitorul titlu Call of Duty are potențial pentru această platformă, Treyarch a dorit să pluseze. Cesar Stastny, director de proiect pentru versiunea PC, a discutat despre intenția studioului de a face Black Ops III cel mai bun titlu din serie pe acest sistem gaming, oferind și unele noi informații, printre ele prezența serverelor dedicate și Split-Screen pentru campanie, zombies și multiplayer.


 


Mai mult, scalabilitatea graficii în funcție de hardware va fi exemplară, iar trișorii din multiplayer vor avea o viață foarte grea. De asemenea, fiecare versiune a jocului este în dezvoltare separată încă de la început, o veste bună indiferent de platforma preferată.


 


Din descrierea oferită, se pare că într-adevăr Black Ops III pentru PC va fi o versiune cu adevărat impresionantă. Cerințele minime sunt următoarele:


Black Ops III se află în dezvoltare paralelă încă de la început pentru consolele Current Gen și PC. Având o echipă dedicată pentru PC, suntem deciși să construim cel mai bun titlu Call of Duty pe PC din istoria studioului.


Black Ops III va avea servere dedicate pentru toate meciurile ranked.


Split-screen pe PC va permite orientare verticală sau orizontală a delimitării ecranului. Această funcție pentru doi jucători este disponibilă în campanie, multiplayer și zombies.


 


Dorim să permitem multe opțiuni de configurare a graficii, cu multe funcții care să permită ajustarea balanței frumusețe – performanță.


Multiplayer va avea o limită maximă de 200fps, dar o limită personalizată este posibilă în opțiuni, iar jocul va prezenta numărul de frames per second în mod nativ. În singleplayer și zombies, nu există limită de frames per second. Va exista o opțiune de modificare a Field of View.


Sistemul anticheat pentru multiplayer va integrat cu cel oferit de Steam, iar echipa de securitate va fi la înălțimea cerințelor. Va fi cel mai sigur Call of Duty din istorie.


Avem un fan care cere insistent un lag-o-meter. Vom include această funcție de monitorizare a lag-ului.


  • OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  • CPU: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
  • RAM: 6 GB
  • GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
  • DirectX: 11

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...