Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Scenaristul Naughty Dog a dezvăluit din greșeală The Last of Us 2

Recommended Posts

thelastofus-630x354.jpg


 


The Last of Us este poate cea mai bună exclusivitate a consolei PlayStation 3 în cei 9 ani de prezență a consolei pe piață, iar versiunea remasterizată este printre cele mai apreciate titluri de pe PlayStation 4. Astfel, putem trasa o paralelă între Half Life 3, cu ai săi fani pe PC pe o parte, și The Last of Us 2, așteptat cu fervoare de posesorii sistemelor gaming Sony, pe cealaltă parte.


 


Scenaristul principal al studioului Naughty Dog, producătorul lui The Last of Us și al seriei Uncharted, Eric Shcerr, purtat o discuție Live alături de doi membri ai echipei de dezvoltare pentru Uncharted 4, care va fi lansat pentru PS4 la începutul anului viitor. Venind vorba despre The Last of Us, Eric a folosit sintagma „primul The Last of Us”. Până aici, aceasta putea fi considerată doar o greșeală nevinovată de exprimare.


 


Ceea ce a urmat însă, cu un Eric aproape panicat de ce a spus, cu repetarea obsesivă a aceleași sintagme, parcă pentru a se convinge singur că nu a dezvăluit mai mult de atât și cu ceilalți doi colegi asistând într-o tăcere mormântală, convinși că au asistat la o greșeală gravă, ne fac să ne gândim că The Last of Us 2 este în producție. Înainte de a desconsidera situația, este greu de crezut că un om nevinovat ar repeta obsesiv o frază nevinovată, cu atât mai mult când interlocutorul său este o cameră video.


 


https://www.youtube.com/watch?v=ifsHGORFTE0


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...