Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

NeaGuu

U Cluj - Steaua 0-1. Deținătoarea Cupei s-a calificat cu noroc în optimi

Recommended Posts

rH1rrgP.jpg

Echipa de copii a ”şepcilor roşii” a fost susţinută de o galerie frenetică pe ”Cluj Arena”, dar Universitatea nu şi-a putut lua revenşa în faţa Stelei.

Roş-albaştrii au suferit pentru victoria în şaisprezecimile Cupei României, după ce în sezonul trecut câştigau finala cu U Cluj la pas, cu 3-0. 

 

Gazdele au semnat prima ocazie prin Răzvan Greu, scăpat singur cu portarul Stelei, după o greşeală a lui Varela (14). Pe finalul reprizei, Kovacs putea deschide scorul dar şutul din lovitură liberă, deviat, a fost scos de sub bară de Cojocaru (41).

Primul şut pe poartă al roş-albaştrilor a venit abia în minutul 52, din partea lui Chipciu. Steaua a forţat deschiderea scorului peste alte două minute (54), când portarul gazdelor, Niczuly, a intervenit salvator în faţa aceluiaşi Chipciu.

”Centralul” în vârstă de doar 23 de ani, Denis Haidiner l-a iertat de al doilea cartonaş galben pe Breeveld, după un fault din spate, la Calcan (72). A urmat apoi centrarea lui Carp în careul advers, de unde Papp a reluat cu călcâiul (77), însă pe direcţia portarului.

Golul victoriei pentru Steaua a venit în minutul 81, când Tahar a profitat de o centrare deviată a lui Adi Popa și de o deviere a lui Cândea.

 

U Cluj - Steaua 0-1

A marcat: Tahar 81 

U Cluj: Niczuly - Dulap, Fl. Cordoș, R. Crișan (Cocină 61), Hâmpea - Cândea, L. Kovacs (Boboc 56) - P. Popescu, Calcan, Greu (Tarcea 76) - Schieb

Antrenor: Marius Popescu 

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Carp, Guilherme - Muniru (Tahar 66), Breeveled - Adi Popa, Chipciu (Tudorie 87), Enceanu - Tade (Hamroun 78)

Antrenor: Dumitru Dumitriu

ARBITRU: Denis Haidiner (23 de ani)

Asistenți: Tunyogi Ferencz și Florin Badea 

Sursa : Digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...