Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Șumi" și Dică s-au împăcat! "Am discutat, el m-a sunat! Amândoi am greșit și am rămas în relații bune"

Recommended Posts

UnyRVyG.jpg
 

Marius Șumudică și Nicolae Dică au avut un conflict dur la finalul săptămânii trecute. Cei doi antrenori și-au aruncat cuvinte grele, secundul lui Rădoi de la Steaua fiind deranjat de atacurile repetate ale antrenorului Astrei la adresa campioanei României.

Tehnicianul giurgiuvenilor a mărturisit însă că s-a împăcat cu Nicolae Dică, după ce stelistul a făcut primul pas. Marius Șumudică a ținut să-și ceară scuze pentru ieșirea necontrolată pe care a avut-o.

"Cred că am sărit puţin calul la momentul respectiv. Vreau să mă concentrez la munca mea. I-am promis domnului Argăseală că nu voi mai intra în conflict cu Steaua. Nu este normal, îmi pierd foarte mult din energie. Am discutat şi cu Dică, el m-a sunat. I-am spus că suntem doi bărbaţi şi să ne întâlnim să vorbim.

Îmi cer scuze că am avut o ieşire deplasată. Am căzut de acord că amândoi am greşit şi am rămas în relaţii bune. Nu m-a sunat domnul Becali, nu am discutat cu cei de la Steaua de pe poziţii de forţă", a spus Marius Șumudică, pentru ProSport.

Ce a spus Marius Șumudică: "Pentru mine, un meci câștigat în fața FCSB-ului contează mai mult decât trei titluri ale lui Dică, luate ca băgător de seamă. Ca antrenor, săracul, e un breloc! Ce a făcut Dică până acum? Pe el îl împinge cineva cu degețelul de la spate. Când va deveni principal, voi sta de vorbă cu Dică. El, săracul, este manipulat, iar eu nu voi fi niciodată o păpușă manevrată".

Ce a afirmat Nicolae Dică: "Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului de la Astra, pentru că el a recunoscut că este prost. De când a început campionatul, în loc să-și vadă de echipa lui, a vorbit doar de staff-ul Stelei. Mereu, la orice interviu, vorbește doar de noi. Îi sunt recunoscător pentru faptul că a recunoscut că este prost".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...