Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovi10

Surpriză în cursa pentru preşedinţia FIFA. UEFA a anunţat candidatul pe care-l va susţine

Recommended Posts

                                         uefa.jpg

 

 

 

 

Comitetul Executiv al UEFA a anunţat, luni, că îl susţine pe secretarul general al forului continental, Gianni Infantino, în calitate de candidat la alegerile pentru postul de preşedinte al FIFA, informează uefa.org.
 
 
 
"Următoarele alegeri pentru preşedinţia FIFA reprezintă un moment crucial. Considerăm că Gianni Infantino are toate calităţile necesare pentru a face faţă provocărilor şi pentru a conduce forul pe calea reformei, pentru a reface integritatea şi credibilitatea FIFA. Gianni a făcut o treabă foarte bună la UEFA, şi-a demonstrat abilităţile de administrator de top şi are relaţii pozitive cu oamenii importanţi din fotbal din întreaga lume. Susţine de mult timp nevoia de schimbare şi de dezvoltare reînnoită a FIFA. (...) Suntem încântaţi că Gianni a fost de acord să candideze şi el ştie că beneficiază de susţinerea noastră totală în campania pentru a deveni preşedinte FIFA", se arată într-un comunicat al Comitetului Executiv al UEFA.
 
Gianni Infantino lucrează la UEFA din august 2000, iar din octombrie 2009 este secretarul general al forului. Avocat de meserie, Infantino vorbeşte fluent limbile engleză, franceză, germană, spaniolă şi italiană.
 
Alegerile pentru postul de preşedinte al FIFA vor avea loc la 26 februarie 2016.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...