Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovi10

DECLARAŢIA ETAPEI | Alexandru Păun, despre henţul pe care l-a făcut la golul marcat contra Stelei: "Sincer, nu ştiu dacă am atins mingea cu mâna.

Recommended Posts

                                       alexandru_paun.jpg

 

 

 

Alexandru Păun susţine că nu şi-a dat seama dacă a atins sau nu mingea cu mâna la faza din care CFR a făcut 2-0 în meciul cu Steaua. Partida a fost marcată de două greşeli de arbitraj: off-side la primul gol şi henţ la golul doi.
 
 
 
CFR Cluj a reuşit să câştige în faţa Stelei, după 10 ani de aşteptare. Cu un joc superior celui al Stelei, jucătorii lui Francisc Dican au controlat meciul de la un capăt la celălalt. Însă au avut nevoie de două greşeli de arbitraj pentru a înscrie. Mai întâi, Vitor Bruno a deschis scorul dintr-o poziţie de off-side. Apoi, Alexandru Păun a făcut 2-0 la o fază la care şi-a făcut mingea cu mâna.
 
Tânărul jucător al lui CFR Cluj a răspuns încurcat când a fost întrebat dacă a atins sau nu mingea cu mâna. Păun susţine că faza s-a petrecut prea rapid şi nu-şi aduce aminte ce s-a întâmplat:
 
”Sincer, nu mai ştiu ce s-a întâmplat, nu ştiu dacă a fost henţ, a fost prea rapida faza. E treaba lor ce spun acum. Nici nu mai contează dacă a fost sau nu henţ, important este ca am înscris”, a declarat Păun pentru DigiSport.
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                            Sursa: Prosport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...