Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Voluntari are cea mai slabă apărare din Liga 1, dar a găsit soluția: îl ia pe Bornescu

Recommended Posts

1JzEd3l.jpg
 

FC Voluntari a pierdut cu 0-1 meciul amical de sâmbătă, disputat împotriva Concordiei Chiajna și este aproape să realizeze un nou transfer răsunător. A primit cele mai multe goluri dintre toate echipele din Liga 1 (27), dar speră ca, odată cu aducerea portarului Mircea Bornescu, să rezolve problemele din apărare.

Ajuns la 35 de ani, Bornescu a jucat pentru echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu în amicalul contra Concordiei. Este liber de contract din vară, de când s-a despărțit de Rapid și ar putea semna gratis cu Voluntari, dacă se vor pune la punct și ultimele detalii ale înțelegerii.

În sezonul trecut, când a fost la Rapid, Mircea Bornescu a jucat 1334 de minute. S-a clasat pe locul al 7-lea în topul punctajelor InStat pentru portari.

La Voluntari, Bornescu s-ar lupta pentru un post de titular cu Dragoș Balauru, titularul de drept al ilfovenilor în acest sezon (16 meciuri, 26 de ani), Paul Botaș (două meciuri, 25 de ani) și Răzvan Petrariu (niciun meci, 20 de ani).

A fost coleg la Rapid cu Daniel Pancu, Nicolae Grigore și Alexandru Ioniță. La Petrolul, a lucrat cu antrenorul Gheorghe Mulțescu.

În acest moment, FC Voluntari se află pe locul al 13-lea, penultimul în Liga 1, cu 10 puncte (golaveraj 13-27).

 

Un singur meci a jucat Mircea Bornescu în naționala U21 a României. A fost convocat de mai multe ori și la prima reprezentativă, dar nu a apucat să și debuteze printre tricolori.

 

Un trofeu are portarul în palmares: Cupa României, în 2013, cu Petrolul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...