Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Oficialii FRF sunt gata să încheie audierile în ”cazul Gloria Buzău”. Când va fi ultimul termen

Recommended Posts

 
Sbhjlyi.jpg

Membrii Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal continuă audierile în cazul blaturilor de care este acuzat clubul Gloria Buzău, din Liga 2.

La Casa Fotbalului s-au prezentat marți dimineață antrenorul secund Romeo Bunică, precum și jucătorii Georgian Marcu și Clement Pălimaru. Partidele vizate de oficiali au avut loc sezonul trecut, împotriva Brăilei şi Farului.

Ultimul termen al audierilor a fost fixat pentru ziua de luni, 23 noiembrie, după ce inițial se hotărâse ziua de vineri. Numai că, din cauza agendei aglomerate, cei de la comisie au amânat acest caz pentru începutul săptămânii viitoare.

Luni, la Comisia de Disciplină, sunt așteptați antrenorul principal Ioan Viorel, alături de ”secund”, dar și președintele clubului, Dan Tulpan.

”Avem legi și toată lumea trebuie să respecte legile acestei țări”, a spus Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. 

În prezent, Gloria Buzău ocupă locul 9 din Seria 1 a Ligii 2. 

Investigaţia realizată de Costin Negraru, șeful Departamentului de Integritate al FRF, cuprinde şi înfrângerile dubioase suferite de Gloria Buzău, 1-8 în "amicalul" cu Mordovia Saransk, Rusia, şi 1-5 la meciul cu saudiţii de la Al Raed. Conform dosarului, înfrângerile la scor suferite în cantonamentul de pregătire al buzoienilor din Turcia au venit după ce fotbaliştilor li s-ar fi spus că doar aşa le vor fi plătite salariile.

Dosarul, care are aproape 500 de pagini, cuprinde şi răspunsurile primite de investigatorii români la solicitările trimise departamentului de la UEFA care se ocupă cu monitorizarea meciurilor din Europa, bănuite de aranjamente. Partidele în legătura cu care FRF a solicitat o poziţie din partea UEFA au fost catalogate, toate! "suspect de aranjament" sau "mai mult ca sigur aranjat".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...