Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Rednic - În meciul cu Steaua nu avem decât varianta victoriei

Recommended Posts

Antrenorul formației Dinamo București, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că în derby-ul cu Steaua echipa sa nu are decât varianta victoriei, având în vedere poziția din clasamentul Ligii I.

 

"Suntem pregătiți pentru acest meci foarte important pentru noi. Nu avem altă alternativă în afara victoriei, ținând cont de situația din clasament. Pe mine mă interesează să câștigăm acest meci pentru a ne păstra șansele de a ne califica în play-off", a spus Mircea Rednic.

 

pYgWTFP.jpg

 

Acesta a menționat că este foarte important ca jucătorii săi să nu mai facă greșelile din ultimele partide. "Știu că și Steaua are probleme, dar și noi avem. Eu cât am fost antrenor la Dinamo, Dinamo nu a pierdut cu Steaua. Important e ca noi să nu mai facem greșelile din ultimele meciuri. Chiar dacă le lipsesc jucători celor de la Steaua, au alții care au mai evoluat împreună. Vreau să fim compacți, nu trebuie să le dăm spații, au jucători de viteză și sunt foarte puternici pe contraatac. Vreau să punem presiune 15-20 de minute la început și chiar să înscriem", a adăugat el.

 

Rednic este dezamăgit de faptul că derby-ul cu Steaua nu se poate disputa pe Arena Națională dată fiind absența avizului din partea ISU. "Nu-mi convine să ai un stadion de 250 de milioane și să nu poți să joci pe Arena Națională. E o plăcere să jucăm pe Dinamo, dar nu e normal ca în 2015 să nu putem să oferim condiții normale pentru un asemenea meci. Ultima oară când am fost pe Dinamo nu arăta bine gazonul, am înțeles că s-a pus o prelată pe el pentru a fi menajat. Nu e în condiții foarte bune, dar terenul este același pentru ambele echipe. Eu cred că și FRF și LPF ar fi trebuit să intervină pentru a se rezolva situația Arenei Naționale. Au fost atâtea acțiuni pe stadionul ăsta și ne-am trezit acum", a precizat el.

 

Mircea Rednic speră ca în duelul său cu Mirel Rădoi să câștige experiența. "Normal că eu acum am experiență, dar Rădoi probabil că are mai multă ambiție, e tânăr. Dar sper ca experiența să câștige, însă nu jucăm noi. El e un tip foarte ambițios, îl cunoaștem, dar are nevoie de timp. Sunt lucruri care nu sunt în regulă în primul rând pentru el, pentru că nu e normal să stai pe bancă și să nu poți să te exprimi", a spus Rednic.

 

Pentru partida cu Steaua, antrenorul nu va putea conta pe Andrei Marc și Cosmin Matei, în timp ce Patrice Feussi și Antonio Ghomsi nu au fost opriți în lot.

Echipa Dinamo întâlnește, duminică, 22 noiembrie, de la ora 20,30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, formația Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Ligii I la fotbal.

 

Sursa: agerpres

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...