Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Operaţiunea Neymar". Suma pe care o poate lua dacă îşi prelungeşte contractul cu Barcelona

Recommended Posts

dqWOf2n.jpg
 

Barcelona a început "operaţiunea Neymar". Board-ul catalanilor vrea neapărat să îi prelungească brazilianului contractul până în 2021.

Cel mai în formă jucător al lui Luis Enrique în ultimele luni, Neymar a demonstrat că este un adevărat lider. Considerat de unii capricios, fotbalistul sud-american s-a maturizat enorm şi mulţi anticipează deja că va avea o traiectorie similară cu a lui Messi. Astfel, oficialii de pe Camp Nou vor să îi prelungească înţelegerea scadentă în 2018 cu încă trei ani, astfel încât să fie convinşi că acestuia nu îi stă gândul la vreun transfer, anunţă sport.es. În ultima perioadă s-a zvonit despre interesul lui United pentru jucător, iar conducătorii Barcelonei nu vor să îşi asume vreun risc.

 

Deja s-a purtat o discuţie preliminară cu tatăl lui Neymar şi se estimează că până în primăvara anului viitor cele două părţi se vor pune de acord în privinţa noii înţelegeri. Fotbalistul sud american e în prezent remunerat cu aproximativ 12 milioane de euro pe an, dar, conform viitoarei oferte a Barcelonei, va câştiga mult mai mult. Nu se ştiu încă toate detaliile, dar există zvonuri conform cărora fotbalistul ar urma să câştige în ultimii trei ani de contract peste 60 de milioane de euro (20 de milioane/anual).

 

Neymar nu are niciun motiv să se gândească la o schimbare, în condiţiile în care s-a acomodat excelent şi are în Dani Alves, Messi şi Suarez nu doar simpli colegi, ci adevăraţi prieteni. Barcelona îi oferă climatul perfect pentru obţinerea de trofee, iar noua înţelegere nu va face altceva decât să îl capaciteze şi mai mult pe brazilian.

 

"Pariez pe Neymar pentru anul viitor la Balonul de Aur. Chiar vreau să le întrerupă seria lui Messi şi Ronaldo. Cred că acesta creşte într-un ritm uluitor şi mă aştept ca în 2016 să fie şi mai bun decât e acum"
Ronaldo, brazilianul

 

FIFA va anunţa luni cei trei finalişti pentru Balonul de Aur. Dacă Messi şi Ronaldo au prezenţa garantată, pentru al treilea loc se luptă Neymar, Suarez şi Lewandowski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...