Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Stoichiță ar putea pleca de la Petrolul. Prima reacţie a tehnicianului

Recommended Posts

itsmXgc.jpg
 
"Mâine intrăm în cantonament pentru meciul cu ASA Tg. Mureş. Sunt surprins de aceste zvonuri, nu pot să vă dau alte detalii, pentru că urmează să ne vedem mâine, înainte de antrenament şi să stabilim datele revederii cu echipa în ianuarie. Cantonamentul va fi în Turcia sau în Spania, deja sunt negocieri, să vedem unde obţinem un preţ mai bun", a precizat tehnicianul ploieştenilor.
 

Mihai Stoichiță este pe picior de plecare de la Petrolul, după numai 7 meciuri petrecute pe banca tehnică a formației ploieștene. Conducerea a stabilit deja cine va fi noul antrenor al "lupilor": Constantin Schumacher, fostul mijlocaș de la FC Argeș, Rapid și Universitatea Craiova.

VIDEO Astra - Petrolul 3-1.

 

Ultimul meci al lui Stoichiță a fost la Giurgiu, unde Petrolul a pierdut cu 1-3 în fața Astrei. O victorie, un egal și 5 înfrângeri a adunat tehnicianul poreclit "Lippi" la gruparea ploieșteană, pe care o lasă pe ultimul loc în clasament, cu 8 puncte (golaveraj 16-28).

În acest moment, Schumacher (39 de ani) antrenează la SCM Pitești, în Liga a 3-a. În urmă cu două zile, sport.ro a anunțat că îi va lua locul lui Stoichiță la Petrolul.

 

Principalul motiv al îndepărtării tehnicianului care a câștigat titlul și Supercupa României cu Steaua în 1998 l-au reprezentat rezultatele slabe și relația proastă cu jucătorii.

Mijlocașul care ca fotbalist a luat titlul cu Rapid în 2003 a debutat și în Liga 1 ca antrenor: în noiembrie 2013 a fost interimar la Oțelul, la un meci cu FC Botoșani.

 

4 echipe a pregătit Constantin Schumacher de-a lungul carierei de antrenor: Juventus București (2-11-2012), CSM Râmnicu Vâlcea (2012-2013), Oțelul Galați (2013, ca interimar) și SCM Pitești (din 2015).

3 antrenori a avut Petrolul în acest sezon, în primele 21 de etape: Tibor Selymes (8 etape), Eusebiu Tudor (6 etape) și Mihai Stoichiță (7 etape).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...