Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

De ce a renunțat Rednic la mai mulți jucători: ”Mi s-au cerut rezultate. N-am mamă, n-am tată!”

Recommended Posts

3VXLiSo.jpg
 
La finalul partidei din Gruia, ultima oficială a roș-albilor din 2015, Mircea Rednic a explicat, printre altele, ÎN DIRECT la Digi Sport, și disponibilizările pe care le-a făcut din lotul ”câinilor” zilele trecute.

Antrenorul, în vârstă de 53 de ani, a explicat că prima dată i-a luat la rând pe fotbaliștii străini, dar i-a avertizat și pe fotbaliștii români că nu este cazul să fie prea relaxați.

 

”Am judecat bine înainte de a lua o decizie. Nu am ce să le reproșez, dar unii dintre ei au venit în timpul campionatului, nepregătiți, eu am mizat din prima pe ei, n-au dat randament, așa că asta a fost.

Eu am contract pe un an de zile, mi s-au cerut rezultate, n-am mamă, n-am tată. Am început cu străinii, dar le-am zis și românilor să fie foarte atenți pentru că cine nu va ține pasul va pleca, indiferent de nume”, a spus Rednic.

 

Când a fost întrebat dacă-l deranjează posibila mutare a lui Aljosa Vojnovic la Pandurii, Rednic a replicat zâmbind:

 

”Nu este nicio problemă. Dacă se duce Vojnovic acolo, atunci vine Răduț la noi. Nu mă deranjează dacă se duce la Pandurii.”

 

Mircea Rednic a vorbit și despre situația lui Cosmin Matei, fotbalist care din ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract cu Dinamo.

 

”Nu vreau să vorbesc acum de transferuri, nu știm care este situația lui Matei, deși este foarte clar la el. Am vrut în vară să prelungim, el n-a vrut, a rămas să joace aceste șase luni și ar fi bine pentru el să schimbe. Ar fi bine pentru el să plece, pentru că e deja de mult timp aici”, a mai spus Rednic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...