Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Gerrard a anunțat când se retrage și ce va face după ce pune ghetele în cui

Recommended Posts

ARsGduf.jpg
 

Steven Gerrard s-a antrenat în ultima lună alături de foștii săi colegi de la Liverpool, campionatul în Statele Unite fiind terminat, mijlocașul urmând să revină în ianuarie la Los Angeles. Îniante de asta, a anunțat când se va retrage și ce va face după ce va pune ghetele în cui.

 

Într-un amplu interviu publicat sâmbătă de Telegraph, fostul internațional englez a dezvăluit faptul că va mai juca un an.

 

“Nu sunt 100% sigur, dar probabil va fi ultimul meu an ca jucător.”, a spus mijlocașul în vârstă de 35 de ani care a ajuns la LA Galaxy în vara anului trecut.

 

Când a vorbit despre viitorul său după ce va pune ghetele în cui, Gerrard a dezvăluit: “În principiu voi fi disponibil din noiembrie, decembrie 2016. Toată lumea din fotbal va știi că sunt disponibil și să sperăm că voi avea și 75% din bagajele mele de cunoștințe ca antrenor. Am vise și aspirații legate de antrenorat, dar în acest moment nu sunt gata pentru asta.”

 

Gerrard urmează cursurile de antrenor și în primăvară va primi licența C, în interviul citat recunoscând că regretă acum faptul că nu a început școala mult mai devreme, astfel încât să fie aproape de licența pro în momentul în care va renunța la cariera de jucător.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...