Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Florentino Perez pregăteşte următorul transfer "galactic". 6 nume pe lista Realului

Recommended Posts

7ClUKls.jpg
 

Florentino Perez e pus pe fapte mari şi pregăteşte deja un nou transfer "galactic" pe care să îl rezolve în vara lui 2016. Pe lista Realului se află 6 nume mari: Neymar, Lewandowski, Aguero, Reus, Griezmann şi Pogba. Conform okdiario.com, unul dintre ei va ajunge pe "Santiago Bernabeu" la finalul sezonului.

 

1. Neymar - 190 de milioane de euro - Barcelona

 

O trecere de la Barcelona la Real a lui Neymar este un vis al lui Perez, cel care l-a dorit şi în 2013 pe brazilian, dar a pierdut atunci lupta cu gruparea "blaugrana". În speranţa de a reuşi o nouă "trădare" după episodul Luis Figo, preşedintele madrilenilor poartă des discuţii cu tatăl jucătorului. Pentru a avea o şansă să îl aducă pe Bernabeu, Florentino trebuie să plătească 190 de milioane de euro.

 

2. Robert Lewandowski - 75 de milioane de euro - Bayern

 

Atacantul bavarezilor nu a ascuns niciodată faptul că este un fan înrăit al Realului, iar Perez l-a plăcut mereu pe vârful de 27 de ani venit de la Borussia Dortmund. Lewa nu are o clauză de reziliere, dar conducerea lui Bayern vrea 75 de milioane de euro pentru cel care a marcat 15 goluri în acest sezon de Budesliga. Acesta putea ajunge la Real în 2014, dar când clubul iberic s-a interesat de el, acesta avea deja un acord semnat de Bayern.

 

3. Kun Aguero - 90 de milioane de euro - Manchester City

 

Kun Aguero a fost foarte aproape de un transfer la Real în 2012. Atunci când a plecat de la Atletico, a trimis o scrisoare deschisă către club, prin care îşi anunţa dorinţa de a pleca la orice club, dar a ajuns până la urmă la Manchester City. După primul meci jucat pe Bernabeu, Kun (27 de ani) a făcut şi o declaraţie surprinzătoare: "Dacă Real m-ar fi dorit, aş fi ajuns acolo". Preţul care l-ar împiedica pe acesta să nu aibă o eventuală colaborare cu Pep Guardiola este de 90 de milioane de euro.

 

4. Antoine Griezmann - 80 de milioane - Atletico Madrid

 

Un alt jucător pe listă este Antoine Griezmann, atacantul de 24 de ani de la rivala Atletico. Cu doi ani în urmă, când acesta evolua la Real Sociedad, Real îl putea transfera, dar atunci Perez nu a vrut să ofere 30 de milioane de euro pentru o rezervă a trioului Benzema - Bale - Cristiano. Acum, pentru venirea lui, Real trebuie să achite 80 de milioane de euro.

 

5. Marco Reus - 50 de milioane de euro - Borussia Dortmund

 

Visul lui Marco Reus este să joace la una dintre cele două forţe ale Spaniei şi pe acest lucru se bazează Perez, chiar dacă internaţionalul de 26 de ani şi-a prelungit contractul cu Borussia Dortmund. Ţinând cont de relaţia bună dintre cele două cluburi, achiziţia lui ar fi cea mai ieftină din această listă: 50 de milioane de euro.

 

6. Paul Pogba - 75 de milioane de euro - Juventus

 

Nu este prima oară când numele lui Paul Pogba este asociat cu cel al Realului. Talentul francezului de 22 de ani al lui Juventus este unul imens, singura problemă fiind poate personalitatea lui şi comportamentul în afara terenului. "Bătrâna Doamnă" se poate despărţi de Pogba pentru 75 de milioane de euro. Acesta este dorit însă şi de Barcelona.

 

Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Kaka, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale şi James Rodriguez sunt cele mai importante transferuri ale lui Florentino Perez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...