Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Japonezul Takayuki este la un pas de revenirea în Liga 1 !

Recommended Posts

ZkvGTiG.jpg
 

În momentul în care a părăsit Astra, după 8 ani! în care a jucat pentru formaţia lui Ioan Niculae, Takayuki Seto era convins că, în sfârşit, a făcut pasul spre fotbalul mare. Chiar dacă Osmanlispor nu e o echipă de primă mână în Turcia, japonezul considera mutarea drept excelentă. Din păcate pentru el nu prea a jucat, iar acum ar putea reveni sub formă de împrumut la Astra.

 

Astra s-a trezit la începutul lui august că Seto Takayuki nu s-a mai prezentat la echipă.

 

"M-a sunat din aeroport să-mi mulţumească şi să-mi spună că Osmanlisport va plăti clauza de 300.000 de euro pentru el. Ce să mai spun? Îm pare foarte rău, dar după ce şi-a încheiat contractul cu Astra a fost de acord cu o prelungire doar dacă e introdusă această clauză", declara Marius Şumudică la vremea respectivă.

 

La Osmanlispor, în Turcia, alături de Seto mai joacă Torje, Szukala şi Rusescu, dar numai Gabi Torje a reuşit să se impună ca titular de drept. E adevărat, Szukala a avut ghinionul să se accidenteze, acesta fiind motivul pentru care a prins doar 6 jocuri, toate ca integralist. Japonezul a intrat în 7 meciuri din prima divizie a Turciei şi în două partide din Cupa Turciei, mult prea puţin faţă de ce-şi propusese. La 29 de ani, Takayuki vrea să joace, iar dacă

 

Astra ar fi de acord, el s-ar întoarce sub formă de împrumut până la vară.

 

30.06.2018 este data la care se încheie contractul lui Seto Takayuki cu Osmanlispor

După 17 runde, Osmanlispor este abia pe locul 12 din 18 echipe, cu o linie de clasament care cuprinde cinci victorii, patru egaluri şi 8 înfrângeri. În Turcia, ultimele trei echipe retrogradează.

În afara mijlocaşului japonez, Astra negociază şi cu George Florescu, jucător care a confirmat, vineri, pentru Digi Sport că sunt şanse mari să revină la Giurgiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...