Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Un fost roș-albastru explică de ce tot e Steaua favorită la titlu: ”Știe să se mobilizeze”

Recommended Posts

uniBVQS.jpg
 

La jumătate de an de la despărţirea de Steaua, Andrei Prepeliţă urmăreşte cu mare interes evoluţiile fostei sale echipe. Ajuns la Ludogorets după patru sezoane în tricoul roş-albastru, mijlocaşul de 30 de ani crede că echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf îşi va trece în cont un nou titlu. În acest moment, Steaua este pe locul patru în Liga 1.

 

”Steaua știe să se mobilizeze când are meciuri importante, de care depinde câștigarea campionatului. Îmi doresc să câștige iar titlul, pentru că are un lot valoros și merită”, a declarat mijlocașul.

 

Prepeliţă crede că Mirel Rădoi a fost lipsit de noroc la prima sa aventură ca antrenor.

 

”Ei, dacă reușeau o calificare în cupele europene, cred că făceau lucruri bune și cu Mirel. Eu am lucrat bine cu Reghe, am câștigat două titluri. Dar nu știu dacă putem vorbi despre miracole”, a mai spus jucătorul lui Ludogorets.

Două titluri de campion şi o Supercupă a României a cucerit Prepeliţă cu Reghecampf antrenor. Mijlocaşul mai are trei trofee în tricoul roş-albastru - cu Gâlcă pe banca, a castigat anul trecut titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...