Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Edi Iordănescu a schimbat total jocul Pandurilor: ”Ne-am propus un obiectiv îndrăzneț”

Recommended Posts

4oMv8k2.jpg
 

Pandurii a fost o echipă total schimbată în 2015. De la venirea lui Edi Iordănescu, gorjenii au făcut un salt valoric important. Aflaţi în zona locurilor retrogradabile la finalul lui 2014, jucătorii Pandurilor au reuşit să se menţină în Liga 1 - în noul sezon au încheiat primele 23 de etape pe locul 5, la egalitate de puncte cu Steaua.

 

„A fost un an cu satisfacții, însă a fost un an greu. Lupta pentru evitarea retrogradării, perioada destul de grea de gestionat, cu toate acestea, am scos-o la capăt și am reușit să salvăm echipa. Am suferit foarte multe modificări în vară, au plecat nu mai puțin de 13-14 jucători, ceea ce înseamnă extrem de mult.

Ne-am propus un obiectiv îndrăzneț în ochii multora. Iată-ne că suntem cu un pas și jumătate în play-off și asta ne dă o satisfacție enormă”, a declarat Edi Iordănescu, artizanul ”schimbării la față” a Pandurilor.

 

Oameni de bază ai Pandurilor în campionatul trecut şi în primele etape din acest sezon, Mihai Roman şi Paul Anton nu sunt surpinşi că gorjenii şi-au păstrat forma bună şi după plecarea lor.

 

„Eu mă așteptam, chiar dacă au plecat jucători importanți și de bază la Pandurii. Mă așteptam la o astfel de evoluție din partea lor, pentru că Edi Iordănescu este un antrenor bun, tânăr, care respectă foarte mult ceea ce face”, a declarat Mihai Roman, jucătorul lui NEC Nijmegen.

”Pandurii e o echipă puternică, un grup profesionist. Pot să fie o candidată la titlu”, a spus și Paul Anton, fotbalistul lui Dinamo.

În Liga 1, gorjenii joacă primul meci din 2016 în deplasare, cu ASA Tîrgu Mureş, echipa fostului antrenor al Pandurilor, Petre Grigoraş.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Edited by Adr1an

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...