Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Budescu, sfătuit să meargă la arabi: "Este peste nivelul fotbalului românesc"

Recommended Posts

Hpa6AzR.jpg
 

Constantin Budescu a fost aproape de un transfer în Qatar, la Al Ahli Doha, dar tranzacția a picat din cauza neînțelegerilor financiare. Deși președintele FRF l-a avertizat pe Budescu să nu plece în țările arabe pentru a nu pierde contactul cu naționala, Victor Pițurcă e de părere că decarul Astrei ar trebui să accepte un transfer în Qatar.

 

Fostul selecționer e în prezent antrenor la Al-Ittihad, unde a semnat un contract pe un an și jumătate. Pițurcă se află la a doua experiență pe banca formației din Arabia Saudită. A mai antrenat-o pe Al-Ittihad în perioada octombrie 2014-iunie 2015.

 

"Depinde foarte mult de Budescu și de cum ar juca el acolo. Fotbalul este dur și acolo. Este peste nivelul fotbalului românesc, puteți să-l întrebați pe Lucică Sânmărtean, eu spun că depune un efort dublu față de cel pe care îl depunea în meciurile cu echipe mai mici din România. Unde sunt bani este și foarte greu" a declarat Pițurcă pentru sport.ro.

 

Cu 12 goluri și 10 pase decisive în actuala stagiune, Budescu a fost curtat intens și de Steaua în ultima jumătate de an. Roș-albaștrii au oferit 1,1 milioane de euro, într-o singură tranşă, adică aceeaşi sumă pe care era dispusă să o ofere și Al Ahly Doha (Qatar).

 

42 de goluri în 113 partide a marcat Budescu pentru Astra

2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, conform transfermarkt.de.

26 de ani are Budescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...