Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Chiricheș ar putea schimba iar campionatul! Are o ofertă din Turcia

Recommended Posts

sbgpYg3.jpg
 

Vlad Chiricheș ar putea schimba iar campionatul. După ce fusese transferat de Napoli în vară, pentru 7 milioane de euro, fundașul român a bifat doar patru meciuri în acest sezon în Serie A, jucând, paradoxal, mai multe în Europa League, unde a fost titular în cinci întâlniri. În total, în toate competițiile, Chiricheș a jucat 10 partide, în toate competițiile, marcând un gol, cu Brugge, în UEL.

 

Doar rezervă la Napoli, așadar, Chiricheș ar putea pleca din Serie A, după doar o jumătate de sezon. Presa din Turcia scrie că fundașul român este dorit de Beșiktaș, care ar fi făcut deja o ofertă lui Napoli pentru român și pentru încă un jucător, portarul brazilian Rafael Cabral.

Bașkanii liderului din Turcia au oferit 5 milioane de euro pentru cei doi jucători, așteptând acum răspunsul lui Napoli. Cum italienii au plătit 5,5 milioane de euro pentru Rafael, în 2013, și 7 milioane de euro pentru Chiricheș, vara trecută, e puțin probabil că-i vor lăsa să plece pentru o sumă atât de mică, astfel că turcii ar trebui să-și majoreze oferta.

 

Șefii lui Beșiktaș îl cunosc bine pe Chiricheș, după ce, în sezonul trecut, Tottenham a jucat contra echipei turce în grupele UEFA Europa League. Fundașul român a evoluat în ambele partide, atât în tur, la Istanbul, unde a câștigat Beșiktaș cu 1-0, cât și la retur, 1-1 la Londra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...