Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Van Gaal îl vrea pe golgheterul la zi din Anglia. Lukaku, aproape de United

Recommended Posts

alWvWl6.jpg
 

După două sezoane în care a cheltuit enorm pe transferuri, Manchester United țintește o nouă achiziție pe o sumă imensă: Romelu Lukaku ar putea fi noul Wayne Rooney, dacă "diavolii" vor reuși să îl ia de la Everton.

 

Olandezii de la Telegraaf susțin că Lukaku (22 de ani) este principala țintă a lui Louis Van Gaal, care vrea să revigoreze atacul lui United, unde nu au reușit să se impună Falcao sau Chicharito, la care tehnicianul batav a renunțat cu ușurință.

Cu 15 goluri în 20 de meciuri în acest sezon (11 în ultimele 10 meciuri), Lukaku este pe primul loc în topul marcatorilor din Premier League, la egalitate cu Jamie Vardy, cel mai important om al revelației Leicester, care a fost lider până la finalul lunii decembrie. Belgianul a înscris doar din acțiune, în timp ce englezul cu care împarte poziția de lider a transformat și 3 lovituri de la 11 metri.

 

Francezul Martial, pentru care "diavolii" au plătit 50 de milioane de euro în vară, a marcat doar 5 goluri și nu s-a ridicat deloc la înălțimea așteptărilor.

Într-o evidentă scădere se află și Wayne Rooney, care a marcat chiar mai puțin: are doar 3 goluri în 16 meciuri și acesta ar putea fi cel mai slab sezon al său la United. Până acum, stagiunea 2010-2011 a fost cea mai slabă pentru el, de când s-a transferat pe Old Trafford, dar atunci Manchester câștiga campionatul și dădea și golgheterul: pe Dimitar Berbatov (20 de reușite, toate din acțiune), la egalite cu Carlos Tevez (care pe atunci era la City și marca 5 goluri din penalty). 11 reușite a avut și în primul său an la United, când echipa a terminat pe locul al treilea, iar titlul a fost câștigat de Chelsea. 

 

Tot de la Everton a ajuns și Rooney la United, în 2004. De atunci, a înscris 173 de goluri în campionat și a devenit căpitan încă de pe vremea când pe Old Trafford mai antrena legendarul Sir Alex Ferguson.

 

28 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Romelu Lukaku, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...