Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Pintilii și Bourceanu, doar primii de pe listă. Reghe: "Becali vrea să facem echipă"

Recommended Posts

prMfFJE.jpg
 

Mihai Pintilii și Alexandru Bourceanu sunt primii jucători transferați la Steaua în această iarnă, în al doilea mandat al antrenorului Laurențiu Reghecampf, dar nu și singurele achiziții ale roș-albaștrilor.

 

Tehnicianul și-a propus să câștige al patrulea titlu consecutiv și, chiar dacă se declară optimist, e conștient că Stelei nu îi va fi deloc ușor.

 

"Eu sper ca în această iarnă să putem aduce ce avem nevoie", spune Reghecampf, care are mare încredere în primii doi veniți. Nu îl sperie nici forma lui Bourceanu, despre care spune că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal.

 

"Eu am venit la Steaua să iau titlul. Și-l vom câștiga. Patronul poate spune ce vrea, pentru că este echipa lui și face ce dorește, dar hotărârile despre fotbaliști și despre echipă le luăm împreună. Momentan, au venit doi jucători: Pintilii și Bourceanu. Eu știu că patronul Gigi Becali vrea să facem echipă, dar mai știu și că există o limită, când vine vorba de bani. Eu sper ca în această iarnă să putem aduce ce avem nevoie", a declarat Laurențiu Reghecampf în Gazeta Sporturilor.

 

"Alex este un lider și un jucător extraordinar. Nu și-a spus ultimul cuvânt. Eu am mare încredere în el ca om și ca fotbalist, o să vă convingeți", a mai spus antrenorul Stelei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...