Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Încă o lovitură pentru Mirel Rădoi. ”Mă doare sufletul, nu-l pot ajuta!”

Recommended Posts

g16jAG5.jpg
 

Mirel Rădoi a renunțat la Steaua pe finalul anului trecut, dar nu poate sta departe de fotbal. Fostul jucător a refuzat să-l însoțească pe Nicolae Dică la SCM Pitești, în Liga 3, mai ales după ce a primit oferta de la FC Brașov. Ideea lui Romeo Pașcu, președintele de onoare al ardelenilor, nu se va materializa însă.

 

Până la reunirea echipei, programată pentru luni, 11 ianuarie, oficialii celor de la Brașov au vrut să rezolve toate actele privind instalarea lui Rădoi, dar au primit aviz nefavorabil din partea FRF.

 

”Mirel Rădoi este în aceeași situație ca la Steaua. I-am și explicat lui Romeo Pașcu care este situația și că nu-i putem da derogare nici în Liga 2. Chiar nu am cum să-l ajut pe Rădoi și mă doare sufletul, dar acesta este regulamentul”, a spus Dan Apolzan, directorul Școlii de Antrenori, pentru Monitorul Expres.

 

În aceste condiții, ”stegarii”, locul 5 în Seria 2, sunt obligați să se reorienteze spre un alt antrenor, care să aibă și licență.

Dacă ar fi semnat cu FC Brașov, atunci Rădoi ar fi încercat să-i aducă la echipă, sub formă de împrumut, pe Rareș Enceanu (21 de ani) și pe Vlad Mihalcea (17 ani), jucători care nu s-au impus ca titulari la Steaua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...