Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Un fost jucător de la CFR Cluj va evolua în Premier League, la Norwich City

Recommended Posts

Vb3BLFI.jpg
 

Ivo Pinto, fostul fundaş dreapta al lui CFR Cluj, va juca în Premier League, la Norwich City. Echipa de pe locul 15 în Anglia va plăti în schimbul portughezului 2,2 milioane de lire sterline (3 milioane de euro).

 

Fotbalistul de 25 de ani a evoluat la CFR în sezonul 2012/13, fiind apoi vândut la Dinamo Zagreb, unde a devenit om de bază şi alături de care a participat în grupele Ligii Campionilor, în actuala stagiune.

 

Lusitanul a atras atenţia prin prestaţiile sale şi, în afară de Norwich, a mai fost dorit de Stuttgart şi Anderlecht. Englezii au prezentat, însă, cea mai bună ofertă, iar apărătorul lateral este aşteptat să facă vizita medicală şi să semneze contractul în orele următoare.

Ivo Pinto intră astfel pe lista jucătorilor a căror carieră a decolat în România, în tricoul celor de la CFR Cluj.

 

În aceeaşi situaţie s-au mai aflat Lacina Traore (în prezent la AS Monaco), Alvaro Pereira (care a trecut pe la FC Porto şi Inter Milano), Sebastian Dubarbier (cu experienţe în Franţa, la Lorient, şi în Spania, la Almeria) sau Juan Emmanuel Culio (care joacă la Las Palmas, în La Liga, după ce a mai trecut pe la Galatasaray sau Deportivo La Coruna).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...