Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Guardiola visa să o antreneze pe United, dar va semna cu City

Recommended Posts

SG87wXm.jpg
 

Pep Guardiola a anunțat că nu își va mai prelungi contractul cu Bayern, scadent la începutul verii, și va merge din sezonul următor în Premier League. Antrenorul catalan s-a ferit să anunțe numele următoarei destinații, dar presa din Spania scrie că va semna cu Manchester City, asta deși a visat mereu să o pregătească pe rivala United.

 

Atât jurnaliștii britanici cât și cei spanioli sunt de părere că Guardiola va alege Manchester City. Acolo activează deja Txiki Begiristain și Ferran Soriano, doi oameni pe care Pep îi cunoaște foarte bine și împreună cu care a lucrat la Barcelona.

Guardiola va aștepta însă și oferta celor de la Manchester United înainte de a-și pune semnătura pe contractul cu Manchester City. Pep a fost dorit de Manchester United și în trecut pe vremea când Sir Alex Ferguson se pregătea să se retragă din activitate, iar legendarul antrenor al "diavolilor" a recunoscut că Guardiola e unul dintre favoriții săi. 

 

Ambele formații au însă antrenori sub contract până în 2017 și viitorul lor va depinde și de rezultatele înregistrate de cele două echipe în partea a doua campionatului. Dacă Pellegrini pare deja destul de resemnat că va fi demis la finalul acestei stagiuni, nu același lucru se poate spune despre Van Gaal. Olandezul pare să-și dorească să rămână și în al treilea an de contract pe Old Trafford, chiar dacă United poate bifa al doilea an consecutiv fără trofeu.

 

Apropiații lui Guardiola sunt și ei de părere că stilul de joc al lui City, dar și scheletul pe care e construită echipa s-ar potrivi de minune stilului de joc implementat de Pep atât la Barcelona cât și la Bayer. Mai mult, antrenorul catalan are în plan să câștige Champions League cu mai multe echipe și City pare cu un pas în fața lui United în acest moment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...