Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Wallace, moneda de schimb a lui Chelsea. Englezii au semnat un acord cu Gremio

Recommended Posts

LeBuMD1.png
 

Parteneriatul dintre Chelsea și cei de la Vitesse Arnhem a dus la o serie de fotbaliști împrumutați de la gruparea olandeză pe ”Stamford Bridge”. Presa din Brazilia confirmă faptul că acum cei de la Chelsea au început o colaborare similară cu Gremio.

 

Ce presupune exact acest parteneriat rămâne de văzut, dar este lesne de imaginat faptul că Chelsea va avea de acum înainte prima opțiune la semnarea unor jucători de la Gremio, plus că ar putea trimite, sub formă de împrumut, mai mulți jucători la gruparea sud-americană.

 

Prima acțiune a noului parteneriat presupune împrumutul lui Wallace (21 de ani) la Gremio. Fotbalistul de bandă dreaptă, brazilian la origine, nu s-a adaptat la gruparea din vestul Londrei, chiar dacă a semnat cu Chelsea la 1 ianuarie 2013. Englezii l-au lăsat împrumut la Fluminense până la vară, după care l-au trimis, tot sub formă de împrumut, la Inter Milano. În vara lui 2014, Wallace s-a întors la Chelsea, dar a fost rapid redirecționat spre Vitesse, partenerul din Olanda. Din vara trecută, brazilianul a jucat pentru Carpi (Italia), dar s-a întors la Londra în această vară. Nici acum jucătorul nu va fi păstrat, doar că de data aceasta se va întoarce acasă, în Brazilia.

 

Împrumutul jucătorului a fost perfectat pentru 18 luni iar Chelsea va achita și un procent din salariul jucătorului. Și Wallace a fost de acord cu acest come-back, mai ales că vrea să lupte pentru un loc în naționala Braziliei pentru Jocurile Olimpice din acest an.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...