Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ce crede antrenorul Barcelonei B despre Ivan: ”Un jucător combinativ, interesant, de viitor”

Recommended Posts

cfthw8o.jpg
 

Chiar dacă în România știrea interesului Barcelonei pentru atacantul Craiovei, Andrei Ivan, a fost întâmpinată cu scepticism, ba uneori chiar cu ironii, Gică Craioveanu a confirmat, în direct, la Digi Sport Special, informația. 

 

Fostul mijlocaș al lui Getafe, Villarreal și Real Sociedad, printre altele, a dezvăluit că a vorbit cu însuși antrenorul echipei secunde a Barcelonei, Gerard Lopez, despre atacantul român.

 

”Să știi că am vorbit alaltăieri cu Gerard Lopez, unul dintre șefii de acolo. Ivan este un jucător care e în perspectiva lor, în vederile lor. Îl consideră foarte interesant, de viitor.

E un jucător pe stilul Barcelonei, e bun 1 contra 1, e foarte rapid. Andrei, dacă ar învăța - și o să învețe, că e copil -, să intre în combinații, că Barcelona e o echipă foarte combinativă, ar fi un jucător perfect pentru stilul lor”, a declarat Gică Craioveanu.

 

Andrei Ivan, care e dorit și de Steaua, a declarat că și-ar dori ca transferul la Barcelona să se realizeze până la sfârșitul lunii.

 

“Din câte se spune, sper să se facă transferul. Dar vom vedea la sfârșitul lunii. Voi face față. Sper să fac față, chiar echipa secundă, nu ajunge acolo oricine. Sper să fiu pe bancă la meciuri și să joc”, a declarat atacantul de 19 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...