Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

De ce depinde transferul lui Marica la Getafe: ”Nu e vorba de bani. Sunt detalii neimportante”

Recommended Posts

RKciRTe.jpg
 

Fost jucător, timp de patru sezoane la Getafe, Gică Craioveanu a rămas în relații excelente cu președintele clubului, Angel Torres. De aceea, fostul mijlocaș, în prezent analist radio și tv, l-a însoțit pe Ciprian Marica la negocierile cu gruparea ”albaștrilor” din provincia Madrid. Craioveanu a vorbit, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special, despre negocierile dintre atacantul de 30 de ani și clubul Getafe.

 

„Am fost împreună până acum puțin timp. Sunt pe aici, la club, la Getafe. Încă nu se știe, sunt negocieri, clubul e foarte interesat, antrenorul e foarte interesat. Din punctul meu de vedere e cel mai important, atunci când te vrea antrenorul e altfel, e mai ușor. Mai sunt câteva detalii de pus la punct. El a lăsat o impresie extraordinară aici, a jucat foarte-foarte bine, a fost decisiv la rămânerea echipei în prima echipă, a marcat 7 goluri. Nu cred că e vorba de bani, Ciprian are nevoie să joace. El trebuie să joace, vine Europeanul peste puțin timp, mai sunt câteva detalii de pus la punct. Până în vară, cu opțiuni, sunt mai multe. Câteva detalii mici, nu așa importante, de pus la punct”, a declarat Craioveanu.

Fostul jucător al lui Getafe, Villarreal și Real Sociedad, printre altele, a explicat când se va realiza transferul lui Marica, în cazul în care negocierile vor fi încheiat cu succes.

 

„Are și Scepovic ofertă foarte bună din China. Și de-asta așteaptă un pic antrenorul. Și clubul, știm cu toții, nu e un club foarte puternic economic. Au fost salvați de Cosmin Contra, altfel intra în insolvență. Era falimentar. Uite că l-au vândut pe Cosmin, pe Michel, acum și de la Lafita. O să-l vândă și pe Sarabia, care vrea să plece la Watford, îl vrea Quique Sanchez Flores acolo. Dar e foarte important dacă va pleca Scepovic.

 

Mi-au spus: 'Gică, îmi place atacantul, a dat un nivel extraordinar, mi-ar place să contez pe un jucător ca el. E căpitanul României până la urmă'.

El trebuie să semneze cel târziu într-o săptămână cu Getafe. Planul e ca mâine seară să se știe definitiv ce se va întâmpla. Dacă se va semna, se va semna mâine seară”, a mai spus Gică Craioveanu.

 

Deși a avut ofertă și de la Steaua, Craioveanu crede că pentru Marica e mult mai bine să revină la Getafe.

„Cred că pentru Marica e cea mai bună soluție. Nu vreau să se supere nimeni pe mine, dar una e să joci pe Santiago Bernabeu, alta e să joci la Chiajna sau la Voluntari. Când calci pe Santiago Bernabeu, calci pe templul fotbalului mondial. Sau pe Camp Nou”, a mai spus fostul mijlocaș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...