Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

După derby-ul cu Espanyol, Dani Alves atacă presa. Barcelona se dezice de cuvintele lui

Recommended Posts

ztlofUH.jpg
 

După meciul foarte tensionat disputat miercuri între Barcelona şi Espanyol, în Cupa Regelui (4-1), Dani Alves, fotbalistul campioanei Spaniei, a acuzat presa că înveninează atmosfera, relatează AFP.

 

La câteva zile după meciul de campionat în care Espanyol a ţinut-o în şah acasă pe Barca (0-0), echipa antrenată de Constantin Gâlcă a jucat pe terenul mult mai prestigioasei sale rivale, care a învins-o cu 4-1 în turul optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

Vineri, federaţia spaniolă l-a suspendat două meciuri pe Luis Suarez, atacantul uruguayan al Barcei, care i-ar fi insultat pe jucătorii lui Espanyol. Atmosfera tensionată din jurul acestui ultim derby l-a făcut să se înfurie pe coechipierul său Dani Alves.

 

Jucătorii blaugrana i-au acuzat pe rivalii lor de comportamente violente şi antisportive pe teren. O înregistrare difuzată de presa spaniolă l-a arătat pe portarul Pau Lopez călcându-l pe Lionel Messi când acesta era la pământ.

 

Dacă antrenorul Luis Enrique a preferat vineri, la conferinţa de presă, "să nu spună nimic" despre această polemică, atmosfera viciată a fost denunţată energic de fundaşul lateral Dani Alves, care a acuzat presa că înveninează conflictul.

 

"Am devenit obiecte folosite de presă în beneficiul său, ca să vândă ziarele", a scris brazilianul pe contul său Instagram. "Se vorbeşte din ce în ce mai mult de fotbal (...). Ce gunoaie nenorocite sunt", a adăugat el, referindu-se aparent la presă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...