Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Chelsea îi "fură" Barcelonei cel mai talentat puşti. Ofertă "pe foarte mulţi bani"

Recommended Posts

S9gPwLB.png
 

Chelsea încearcă să i-l "fure" Barcelonei pe cel mai bun produs "La Masia" de la Messi până în prezent. Englezii i-au promis tatălui lui Xavi Simons (12 ani) o sumă "foarte mare de bani" dacă îl va direcţiona pe puşti către academia clubului de pe Stamford Bridge.

 

De peste un an Chelsea este în contact cu tatăl şi agentul lui Xavi Simons, Regilio, pentru a-l convinge că cel mai bine pentru viitorul fotbalistic al tânărului jucător e o mutare în Anglia. Până acum nu a reuşit să îl înduplece, însă ultima ofertă pare să îl fi făcut să îşi reconsidere poziţia, anunţă Daily Mail.

 

Jurnaliştii britanici au stat de vorbă cu Regilio, care a admis că formaţia patronată de Ambramovich i-a făcut o ofertă "pe foarte mulţi bani" pentru ca puştiul-minune să vină pe Stamford Bridge. Din câte se pare, cele două părţi sunt aproape să ajungă la un numitor comun.

Venit la La Masia la vârsta de 7 ani, Xavi Simons i-a impresionat pe toţi prin calităţile sale, având un dribling uluitor şi o viziune în joc formidabilă. Unii dintre specialiştii s-au încumetat chiar să îl considere cel mai talentat produs al celebrei Academii de la Messi până în prezent.

 

Dincolo de calităţile native extraordinare, Xavi Simons se remarcă uşor şi prin podoaba capilară atipică, mulţi aducându-şi aminte când îl privesc de celebrul Carlos Valderrama. Totuşi, idolul puştiului rămâne Xavi Hernandez, fotbalist care a scris istorie până anul trecut pentru catalani.

Barcelona a pierdut de-a lungul timpului mai mulţi puşti care s-au transformat apoi în mari vedete mondiale. Cazul cel mai emblematic este al lui Cesc Fabregas, care a fost adus în 2003 de Wenger la Londra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...