Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Bawab, liber de contract. Vârful a fost dorit în 2014 de Reghe şi e impresariat de soţia acestuia

Recommended Posts

91pUJeB.jpg
 

Cu Tudorie singurul atacant de meserie din lot, Steaua caută cu disperare un vârf, după ce negocierile pentru Marica, Budescu şi Ivan au căzut. Tha'er Bawab poate fi o soluţie de compromis, în condiţiile în care acesta îşi va rezilia contractul cu CS U şi este impresariat de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

 

Cu fiecare zi care trece, staff-ul tehnic al campioanei îşi face griji cu privire la posibilitatea de a mai cuceri titlul. Roş-albaştrii sunt în situaţia de a avea un singur atacant în lot, iar premisele nu sunt favorabile. Hora şi Cristian Lopez rămân variante pentru Becali, însă transferurile lor ar costa destul de mult.

 

În schimb, patronul Stelei are la îndemână o soluţie mult mai ieftină. Aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate, Bălgrădean, Bawab, Ferfelea şi Curelea (cei mai vechi jucători de la echipă) şi-au reziliat sau îşi vor rezilia contractele cu CS U. Ei se află în ultimele şase luni de contract şi, pentru că oricum îi pierde la vară fără să recupereze vreun euro, clubul vrea să încheie socotelile încă de acum (salariile cumulate ale celor patru, pe lună, se ridică undeva la 35.000 de euro/lună, fără taxe).

 

Dorit şi în 2014 la Steaua, Bawab ar putea ajunge, aşadar, gratis sub comanda lui Reghecampf. Atunci transferul nu s-a mai concretizat din cauza faptului că tehnicianul a plecat la Al Hilal, dar şi ca urmare a pretenţiilor mari avute de jucător. Şi atunci liber de contract după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, Tha’er Bawab a decis să meargă în Bănie, echipă care l-a ademenit cu un salariu stagional de 120.000 de euro.

În plus, fotbalistul este impresariat de Ana Maria Prodan, un atu în plus pentru ca cele două părţi să se înţeleagă. 

 

10 goluri în 36 de partide a înscris Bawab pentru CS U Craiova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...