Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Motivul pentru care a refuzat Steaua. Marica își negociază chiar acum transferul în Spania

Recommended Posts

zYVPZAf.jpg
 

Deși fusese anunțat ca și făcut - ”90% ne-am înțeles”, spunea Gigi Becali - transferul lui Ciprian Marica la Steaua a picat. Atacantul român de 30 de ani a decis în cele din urmă să nu accepte oferta campioanei României. ”Are o ofertă de afară”, a explicat ulterior patronul Stelei.

Astăzi, la o zi distanță de la momentul ratării transferului la Steaua, Ciprian Marica a ajuns la Madrid, unde își negociază chiar în această seară transferul la Getafe, echipă la care a mai evoluat în sezonul 2013/2014, marcând șase goluri.

 

Cosmin Contra dezvăluise încă de luna trecută că Marica are șanse mari să revină la Getafe, unde fostul atacant al lui Konyaspor este foarte apreciat de președintele lui Getafe, Angel Torres.

 

„Știu că a fost la Madrid. Am fost cu el la un meci, a vorbit cu președintele niște lucruri... Știu că cei de la Getafe, dacă vor vinde ceva, președintele i-a spus lui Ciprian că-l va lua 100%. Acum să vedem dacă se va întâmpla lucrul acesta”, a dezvăluit ”Guriță” pe 18 decembrie, în emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

 

Între timp, ieri, 7 ianuarie, Getafe a reușit să-l transfere pe mijlocașul Angel Lafita, la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, pentru o sumă confidențială. Astfel, în bugetul de salarii al echipei madrilene s-a făcut loc pentru a suporta salariul românului. Acum, Angel Torres pare a se ține de cuvânt și să-l aducă pe Marica înapoi pe Coliseum Alfonso Perez.

 

Dacă revine pe teren, Ciprian Marica și-ar putea asigura locul la Euro 2016. Iordănescu are nevoie de atacant și-l așteaptă cu brațele deschise. 70 de meciuri și 25 de goluri are Marica la națională.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...