Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Espanyol și Barcelona confirmă întâlnirea dintre Costel Gâlcă și Luis Enrique

Recommended Posts

Bb5QXcG.jpg

 

Espanyol și Barcelona au demarat deja discuțiile pentru ca antrenorii lor să se vadă cu o zi înainte de derby-ul din returul optimilor Cupei. Cele două cluburi speră că întâlnirea acestora va avea darul să reducă tensiunile în creștere după precedentele două dispute directe din 2016, una în campionat, alata în Cupă.

 

Conform cotidianului iberic As, șefii lui Espanyol au contactat deja conducerea campioanei pentru ca întâlnirea, tradițională de mulți ani, să aibă loc. Cei doi nu s-au putut vedeala primul derby din acest an, pentru că partida a avut loc imediat după Anul Nou, iar la partida tur din Cupă, programul celor doi a fost prea încărcat.

 

Acum, ambii tehnicieni și-au arătat disponibilitatea să se întâlnească, tocmai pentru a încerca să detensioneze atmosfera încinsă de declarațiile de după meciul tur. Cel mai probabil Gâlcă și Luis Enrique se vor vedea marți, cu o zi înainte meciului, pe gazonul stadionului Cornella El Prat.

 

Espanyol - FC Barcelona, returul optimilor, se joacă miercuri 13 ianuarrie, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...